Фільм «Турист» - Блог про Львів

Фільм «Турист»

Турист

Всім привіт! Нещодавно подивилась у кінотеатрі досить цікавий фільм під назвою «Турист». Зразу скажу, що фільм не про туризм та відпочинок. Навіть не знаю, до якого з жанрів його можна віднести – бойовик з елементами драми, чи швидше драма з елементами бойовика, але щоб зрозуміти – його треба подивитись.

Отже, «Турист» – це новий фільм режисера Флоріана Хенкеля фон Доннерсмарка, головні ролі в якому зіграли знамениті Джонні Депп та Анджеліна Джолі.

По сюжету фільму американський турист Френк (Джонні Депп) їде у Венецію, щоб відпочити та залікувати душевну травму. По дорозі він зустрічає чарівну дівчину Елізу (Анджеліна Джолі), через яку у нього починаються серйозні проблеми (скажу по секрету, його навіть хочуть убити).

Також читайте:   Поворот не туди-6

кадр з фільму «Турист»

У фільмі багато шпигунських та мафіозних заморочок, погонь і втеч, які часом починають здаватися нудними, але разом з тим, дуже цікаво спостерігати за розвитком подій. А те, що події відбуваються у чудовому місті – Венеції – робить цей фільм надзвичайно привабливим.

кадр з фільму «Турист»

Ще хочу відзначити прекрасний музичний супровід, який написав знаменитий американський композитор Джеймс Ньютон Ховард. Дивлячись фільм, Ви будете слухати симфонічний оркестр, а не всіляку там попсу 😉

кадр з фільму «Турист»

Окремі кадри з кінострічки «Турист» можна переглянути на відео нижче:

В Україні цей фільм у прокаті з 5 січня і на даний час показується в кінотеатрах Львова, так що раджу сходити і подивитися.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 12.02.2011 пише:

    Да Венеция прекрасый город. Я никогда там не был, а так бы хотелось побывать там. С годольерами мазу потянуть, ну и вообще…

  2. Ксю 12.02.2011 пише:

    Мені фільм дуже сподобався, але це не новий фільм, а рімейк на фр. фільм, вже не згадаю як він називався. Чудові актори, чудові костюми і гарні міста 🙂

  3. Архіваріус 12.02.2011 пише:

    Це фільм якраз про нашого russo turisto 😀

  4. VIK 12.02.2011 пише:

    Фільм дуже класний, раджу подивитися!
    Цей фільм вже є в і-неті в ДВДріпі, так що раджу скачати і переглянути вдома :)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*