Фільм «Прибулець Павло»

Прибулець Павло

Навряд чи ще якась інша комедія з усіх, які зараз показують у кінотеатрах Львова, заряджає такою ж великою дозою позитиву, як “Прибулець Павло”.

Отже, що ж це за фільм із такою загадковою назвою?

У головних ролях цієї кінострічки знялись комедійні актори Саймон Пегг і Нік Фрост, а режисером виступив Грег Моттола, відомий за фільмами “Країна пригод”, “Супер перці” та ін. Варто відзначити також і старання українських кіношників, які перетворили назву фільму із скромної американської “Paul” (Павло) у жартівливу “Прибулець Павло”.

Історія починається з того, що два фанати історій про прибульців Грем та Клайв вирушають у подорож по місцях, де колись були помічені НЛО. А по дорозі їм щастить зустріти справжнього гуманоїда, якого звати Павло.

Також читайте:   Фільм - "Буття"

Прибулець Павло

У фільмі багато дотепної гри з банальностями: головні герої – два недоумки, які просто не можуть не потрапити в комічні ситуації, сам зовнішній вигляд прибульця – заїжджена комбінація великої голови і худих кінцівок з довгими пальцями, а спецагент, який ганяється за прибульцем – суворий дядько в чорному костюмі та чорних окулярах.

Прибулець Павло
Прибулець Павло

Що цікаво, в українській версії фільму прибулець Павло говорить голосом Альфа, але часто лається та грубіянить. Тому фільм не призначений для дитячих вух.

Трейлер до цього фільму можна переглянути на відео нижче:

Цими днями комедію якраз показують у кінотеатрі “Львів”, може і ще в якихось. Любителі веселих фільмів – сходіть обов’язково, не пожалкуєте!!!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 28.04.2011 пише:

    Чи це бува не про нашого пана П фільм ??

  2. Пан П 28.04.2011 пише:

    Jorgen пише: Чи це бува не про нашого пана П фільм ??

    😀 😀 😀
    Та то мій далекий родич з іншої сонячної системи 😉

  3. дaнило 28.04.2011 пише:

    фігня 👿 😈 ❓

  4. KRONUS 28.04.2011 пише:

    В інтернеті є українською . 😀

  5. KRONUS 28.04.2011 пише:

    Дубляж шикарний! Відчувається рука майстра! Там же працювала та сама команда, що над Альфом! Тому дуже раджу всім, хто любить класний гумор. Зал просто легма лежав 😆

  6. Пан П 28.04.2011 пише:

    KRONUS пише: Дубляж шикарний! Відчувається рука майстра! Там же працювала та сама команда, що над Альфом! Тому дуже раджу всім, хто любить класний гумор. Зал просто легма лежав

    Дай будь-ласка ссилочку, подивлюсь на свого тезку прибульця, а то самому ліньки шукати 🙂

  7. старий пес 01.05.2011 пише:

    Я такого видів, коли ми з кумом Миколов п’єні сі вертали з весіллє у сина Петра Підоприхати. Кум Микола так само го видів

  8. Роман Іваночко 20.09.2011 пише:

    фільм відпад з братом дивились всім раджу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*