Де випити пива у Львові? - Блог про Львів

Де випити пива у Львові?

де попити пивка у Львові?

Нарешті наступило літо, а це означає, що можна вже походити в шортах, позасмагати де тільки хочете, покупатися і так далі. Але, у літа є один мінус-спека. Інколи, коли на вулиці і вдома дуже спекотно дуже хочеться пити. Просто-напросто вмираєш від високих температур. Тоді на допомогу вам має прийти морозиво, кондиціонери чи пиво. Останнє зараз має дуже великий попит на споживання. Навіть ціни на нього підняли.

Ваш автор також полюбляє випити кухоль пива (безалкогольного 🙂 ), але де ж це зробити?

Як не дороговизна у барах, то міліція ходить по вулиці тільки би зловити когось за розпивання пива у громадському місці, вдома діти, теж не хочеться вчити їх з малку до розпивання напоїв.

Є варіант піти у так звані «гадючники», але вони «папахівают». Ціни там низькі, але контингент відвідувачів самі розумієте не з найкращих. Той спить в салаті, той не виходить із запоя, це самі розумієте…

Так де ж нормально попити пивка у Львові?

Що я роблю. Технології рулять, тому вмикаю свій Інтернет, який би він не був. Заходжу у пошукову систему і починаю шукати де б то попити пивця. Ясно, що краще піти і побувати на місці і глянути як там сервіс, ціни, але деколи і в неті добре почитати що, де і як.

Також читайте:   Як Воробус відвідав львівський зоопарк

Шукаю, шукаю і тут мені на очі потрапляє досить хороший сайт про паби, бари і пивні ресторани. Я спочатку не дуже то на нього звернув увагу, бо було описано бари Києва, але, добре пошукавши, побачив, що наше місто Лева він охоплює також.

Щоб ви мали більшу уяву про нього, його адреса наступна: beerplace.com.ua.

beerplace.com.ua

Що можна почитати на цьому сайті?

Він включає паби та пивні ресторани найбільших міст, огляди закладів, краш-тести, фоторепортажі з вечірок, бібліотеку і карту закладів. Доволі зручно, що ці заклади можна вибирати, марці пива, виробнику, типу пива та по місцю розташування. Так що даний підійде не лише львів’янам.

Я вже такий по природі, що пошастав по цих меню, особливо там де згадується Львів, а це перше меню. Відкриваю місто Львів і одразу ж вам видає перелік барів нашого міста. Відразу ж я впізнав «Кумпель» і «Старгород», де свого часу вдалося побувати.

Ще посміявся Ваш автор з анекдотів, які власники сайту також викладають на цьому ресурсі.

Сайт мені сподобався і я собі зберіг його у закладки і тепер, коли буду шукати заклад, де попити пивця, обов’язково зайду сюди і почитаю, що про нього пишуть.

Завершуючи сьогоднішню статтю скажу наступне: «Пийте пиво, але не напивайтеся».

Пиво – сила, як і спорт 😀 😀 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 13.06.2011 пише:

    Пейте пиво пенное –
    Будет сила забубенная.
    Слишь, Варобус, ты бы еще статейку про более крепкие напитки написал. 👿

  2. Maestro 13.06.2011 пише:

    А мені сайт не сподобався, 12 пабів у Львові… посміявся з того я здорово))) А пивний дім Роберта Домса? а Вареники на Личаківській))))в нас є такі місця шо огого)))) зі своєї сторони хотів би додати шо нормальне пиво можна попити в Румбабарі і в Гарбузі(ваш автор точно має знати про Гарбуз), тай в барах мережі Локаль можна здорово віддихнути!!! хто шукає завжди знайде!!!!!

  3. Архіваріус 14.06.2011 пише:

    Я би не сміявся, бо осягнути всю кількість пивних закладів Львова неможливо. Воробус напевно описав тільки самі пристойні, так би мовити 5-ти зіркові. А про інші, менш зіркові заклади, буде писати складно, бо їх у Львові безліч, напевно на перелік їх потрібно буде, як мінімум, зо три сторінки. А відпочити за кухлем гарного львівського пива можна де завгодно, навіть за межами Львова, бо це пиво, яке відоме у цілому світі. 😀

  4. данило 17.06.2011 пише:

    пво столо таке дороге 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*