Прикол у львівському транспорті - Блог про Львів

Прикол у львівському транспорті

Приколи у маршрутках

Транспорт у нашому місті залишається місцем, де відбуваються найбільші приколи.

І ось, вчора черговий прикол відбувся у маршрутці під номером №29, в якій якраз довелося їхати деякий час вашому автору. Люблять мене ці приколи бачу.

Що саме відбулося, як пасажири маршрутки зреагували на цю людину і чим ця історія завершилася читайте далі.

Ще не розповідаючи цю історію, мені вже стає смішно, так що крім смайла 😀 більше нічого не можу сказати. Але, все ж, якщо почав тему, то розповім її до кінця.

Так от, діло було так. Десь в районі Шевченківського гаю (Личаківський район Львова) сідає у маршрутне таксі №29а жіночка років 40-а з своєю подругою. На перший погляд нічого дивного. Люди як люди, не сказав би що вони вагітні, пенсіонери чи хворі.

Ви зараз зрозумієте чому я почав називати ці причини.

Навушників, які рекомендували надягати на вуха наші читачі, я не мав, тому не почути що ця жінка говорила я аж ніяк не міг.

Тільки під’їхала машина, водій відчинив передні двері, щоб люди заходили і одразу ж розраховувалися, а пані (так себе вона називала) кричить: «Задні открой, що боїшся ніби ми платити не будемо, у нас шофери далба…..и».

Ясно, що на неї ніхто уваги не звертає, глупих і так багато, ще голову собі ними забивати.

Зайшла нарешті «пані» в салон і одразу ж здійняла галас, цитую: «Почему мені ніхто місце не звільняє, у нас в Прибалтиці би за таке набили».

Також читайте:   Електронний квиток на Укрзалізниці

Я і весь народ з цих слів вимерли і зробили отак. 😀 😀 😀 Треба ж бути таким наглим, як евакуатор у Львові. Зайти в салон і одразу ж вимагати місце. Це вже право пасажира, хто хоче, той і звільняє своє місце.

І це ще не все. Справа у тому, що у салоні було два місця і ті два під вікном, де світило сонце. Латишка чи хто вона там ще, я так і не зрозумів через її ламану мову на прохання дівчини якоїсь сісти відповідає: «У меня голова болить на сонці, сама туди сідай».

Ясно, що дівчина огризнулася і каже: «Тоді стій і не тринди». 😀

Весь народ і далі отак: «:D 😀 :D». Весело правда?

Нарешті, якийсь юнак піднявся і звільнив жінці місце. Решта ж людей відмовилися це зробити по одній простій причині – хамство ніхто терпіти не буде. Як сказав один дядько: «Як так себе поводить, то ніколи їй не звільню місця».

«Пані» нарешті сіла, але і на далі не заспокоїлася. «Вікна закройте, мене продує». Бугагага. На вулиці температура близько тридцяти градусів, а вона ще вікна закрити всі хоче.

Не знаю, що там ця «пані», яка так хвалилася Прибалтикою далі травила, але настала моя зупинка і я вийшов. Йшов додому і сміявся на всю вулицю.

«Кого тільки по цьому світі не носить».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 18 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 03.06.2011 пише:

    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  2. Andr1y 03.06.2011 пише:

    Всюди люди однакові. Є адекватні, а є і не дуже!

  3. Stakeholder 03.06.2011 пише:

    понаїжджає бидла всякого… :mrgreen:

  4. данило 06.06.2011 пише:

    не всіх дурних війна забрала

  5. _serg_ 06.06.2011 пише:

    а той юнак, то напевно був VOROBUS 😆 😆 😆 😆

  6. данило 08.06.2011 пише:

    😀 😀 😆 😀 😀 😀 😆 😆

  7. Irishka 08.06.2011 пише:

    😀 😀 😀

  8. Gena Bukin 11.06.2011 пише:

    Сьогодні бачив черговий прикол. Знаєте де ринок “Добробут”? От там водій маршрутки зупинився висадити пішохода, а за кутом наші друзья менти) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
    Шкода водія бо завдяки нашому меру тепер від ізолятора треба їхати до кривчиць щоб зупинилася маршрутка. Сумно……. :mrgreen:

  9. RoMkO 04.07.2011 пише:

    тре було стказати що в нас за хамство від3/14ити моожуть коза тупа

  10. Любов 19.07.2011 пише:

    Бидло як раз львів’яни! Я вагітна, на 8-му місяці, НІХТО НІКОЛИ не поступився місцем в транспорті, чи в черзі. Правильно в Прибалтиці вчать культурі!

  11. Валерій 19.07.2011 пише:

    І що тут смішного? Сміємося з жінки, а свого хамства не помічаємо? Що, в нас поступаються колись місцем жінкам, бабусям?

  12. Тарас 19.07.2011 пише:

    RoMkO,
    Коза тупа сидить, дивиться у вікно і хреститься на всі церкви. А поруч бабця ледь стоїть і за серце тримаєтся. Кажуть: “Ви б не могли, шановна коза, дати бабці сісти?”. Відповідає: “А ви б не пішли … пішки, якого…в автобус лізете?”
    Ось так… І Бог її прощає… Напевно…

  13. Stakeholder 19.07.2011 пише:

    Любов, ага, всі до одного)), а ти напевно з Прибалтики?)

  14. Olesska 19.07.2011 пише:

    Любов, я повністю з тобою згодна…вагітним жінкам, пенсіонерам і хворим людям обовязково потрібно поступатися місцем…але та пані з прибалтики…ну, мяко кажучи…переборщила…я особисто ніяке хамство терпіти не можу, і тому коли б таке сталось зі мною – принципово б не поступилася б місцем…

  15. Любов 20.07.2011 пише:

    Stakeholder,
    А Вам то має значення? Ліпше б я була з Прибалтики, навіть з Чучландії! Стидно! Де б не була за кордоном, коли кажу -“Я з України!” всі сахаються – “Ой, мафія!”

  16. Olesska 20.07.2011 пише:

    Любов, я все розумію, але соромитись своєї національності то вже абсурд. Де б Я не була за кордоном, завжди кажу що я з України, і кажу це з гордістю…бо всі знають що у нас найгарніші дівчата і гостинні люди…за всіх звісно я не відповідаю.

  17. Stakeholder 20.07.2011 пише:

    Любов, реакцію “ой, мафія” може мати тільки те саме бидло), його за кордоном теж немало), ну це так між іншим, а взагалі напевно якби я не знав усіх нюансів українського суспільства і не був українцем теж був би не в захваті від громадян країни де гопота при владі))

  18. ВіТаЛя 15.05.2012 пише:

    😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 О Це Так люди ПіШлИ не тощо дорнуваті а щей ХаМи

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*