Трамвай на вокзал зась!!!! - Блог про Львів

Трамвай на вокзал зась!!!!

Ремонт доріг у Львові

Ремонти і на далі заполоняють наше рідне місто – Львів. Я як собі подумаю, що буде відбуватися, коли закриють ще одну ділянку дороги, то аж страшно стає.

І так зараз корки по цілому місті, маршрутки їздять хтозна-де, тепер виходиш з хати і тільки так собі думаєш, а де ж ту маршрутку впіймати?

Що цього разу закривають на ремонт, скільки він триватиме та інше читайте далі.

Із суботи 9 липня у Львові на ремонт зачиняють ділянку дороги перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери, а це означає, що рух транспорту по цій ділянці буде паралізований.

Найбільше від цього постраждають трамваї. Відтепер, щоб заїхати на головний вокзал, до якого, скажімо і так мало що їде, особливо з центру цим видом транспорту буде не можливо.

Трамвай №1 і №9 взагалі зникнуть із поля зору мешканців та гостей міста Лева, а от маршрут номер 6 буде курсувати за напрямом Липинського – Мушака.

Що термінів ремонту, то його зробити обіцяють за два місяці. Але, знаючи, як у нас рухаються «работнічки» можна собі здогадатися коли тут відновлять рух. Було би добре, щоб до зими вже все повернули як має бути.

Тепер до маршрутних таксі. Вони цей відрізок дороги об’їжджатимуть по вулицях Федьковича і Тобілевича.

На Федьковича навіть зроблять двосторонній рух. Цікаво, цікаво. Зараз гаряча пора на продажу різноманітних овочів і фруктів, не здивуюся якщо тут відбуватимуться якісь надзвичайні ситуації.

Також читайте:   В смт. Брюховичі почав курсувати новий автобусний маршрут №54

До слова, не тільки закриють цю ділянку дороги. Це ще не все. Уже з наступного тижня закриють ще й вулицю Генерала Чупринки і Мельника. Весело буде і ще й як. 🙂

Тепер спробуємо обговорити цю ситуацію. Ремонти – це добре, але не всі зразу. У минулих статтях було багато критики у мою сторону, що от я нічого не розумію, все треба ремонтувати, бо скоро ЄВРО-2012.

Євро – це також добре, але що ми робили від того часу, коли нам надали це право. Ремонти можна було вже давно почати робити де-не-де. А так транспорт зараз паралізували. Взагалі взяти і закрити центр на ремонт чи що?

Ви собі уявіть що буде відбуватися тепер у маршрутних таксі в районі привокзальної. Трамваї то їздити не будуть, а всі бабці будуть лізти у них, щоб доїхати додому, а знаючи як вони оплачують за проїзд, чую буде весело. Ой, як весело. 😀

Давно я казав, що у таких містах як Львів дороги ремонтувати треба у якнайшвидшому русі, скільки змін би не було, хоч вночі. Ясно, це не вигідно.

Євро-2012 наближається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Myslinsky 07.07.2011 пише:

    та ми такий народ, що все робив в останню мить. от і за ремонти спохватилися за якийсь рік до чемпіонату 👿

  2. VIK 07.07.2011 пише:

    Ага, зараз євро 11, але ще скоро і буде 12! 😀 😀 😀

  3. PVS 08.07.2011 пише:

    VOROBUS пише: Євро-2012 наближається…

    Правильно треба писати “Обережно!!! Євро-2012 наближається!”

    Дороги – це ще тільки квіточки… Під прикриттям “Євро” наші вельмиНЕшановні урядники дозволяють такиий дерибан, що раніше і в страшних снах не снилося:
    – на дитячий майданчик на розі Краківської-Вірменської, який закрили “на археологічні розкопки” вже з рік є проект готелю – просто вони ще не домовилися з ЮНЕСКО про будівництво в охоронній зоні
    – хто пам’ятає – минулого року на вулиці Тершаківців перед церквою Святої Трійці вже починали на місці клумби влаштовувати паркінг для ЄвроГотелю
    – той же ЄвроГотель на Тершаківців невідомо на яких підставах зрізав знак “зупинка заборонено” і тепер як там на тротуар “засаджується” здоровенний туристичний автобус, то ні пройти ні проїхати
    – землі навколо стадіону в людей тупо відібрали. В кого за копійки, а в кого і безоплатно.
    – поставили нові таблички гівняного кольору, на яких назви вулиць продублювали латинкою ХЗ за якою логікою (скажіть на милість – чому Herzen, якщо він був росіянином, і по всіх нормальних іншомовних джерелах значиться як Gerzen?)

    А що буде коли припруться футбольні фани… Вони ж тверезими і адекватними в такий час не бувають!!! Все буде заригано, потрощено, кількість злочинів скоєних ними і проти них просто зашкалить, а нам – нормальним людям це все доведеться пережити, а потім ще й невідомо скільки розгрібати.
    От тому в мене з самого початку “Євро” викликало і досі викликає тільки негативні емоції.

    P.S. Майже стаття вийшла… Vorobus! До приходу здоровіших ідей я тебе оголошую своєю музою і коменти до твоїх статей буду писати статтями в себе на блозі 😆 😀 😆

  4. Архіваріус 08.07.2011 пише:

    PVS, Так вийшла ціла стаття, а у Воробуса буде числитися звичайним коментарем. А щоб здоровіші ідеї приходили до голови потрібно частіше мити вуха, можливо і щось путнє залетить. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*