День блогера - Блог про Львів

День блогера

День блогера

Чесно кажучи, не знав, що такий день існує, але, як виявляється він є і мені дуже приємно що я відношуся до цієї спільноти.

Мова іде про День блогера, який сьогодні, 31 серпня відзначають у цілому світі.

З самого ранку ваш автор взяв свого мобільного і почав вітати своїх колег із цим святом, а їх у мене багато. Якщо хтось думає, що займатися блогерством так легко, то ви помиляєтеся.

З часу заснування мого блогу минуло вже майже 2 роки, за цей час я зрозумів багато чого в інтернеті, колись я дивився на цей ресурс зовсім по іншому. Також серед блогерів я знайшов багато друзів з якими дотепер колегую. Все-таки, блогери – сила.

А тепер очікуваний огляд п’ятьох блогів. Що за огляд спитаєте? Відповідаю, є така традиція, що у цей день у себе на блозі треба написати огляд п’ятьох блогів. Я читав, що невідомих, але Воробус вже такий по житті, що любить ламати традиції.

Цього разу зроблю огляд блогів, моїх кентів. 🙂

Отже, починаємо:

1. Український інтернет – блог пана Андрія і компанії. Зацікавив мене з першого дня, бо юнак пише цікаві для мене речі, такі як комп’ютерні новинки, різноманітні проекти, досліди, проводить різноманітні огляди, акції, і просто цікаво дискутує із своїми коментаторами.

Що би їм порадив? Проводити більше акцій, які йдуть на ура і ввести ще кілька нових рубрик. Яких? Спорт, скажімо. Цікаво було би читати огляди про одеський спорт і, зокрема, про одеський футбол.

2. Блог про все і ні про що.

Також читайте:   Святкування Різдва чи ВКонтакті?

Хто би там що не говорив, ніби ми сваримося, цей блог був і буде моїм кентом. Хлоп пише про все, що бачить. Колись я думав, що PVS (автор) забив на нього, але тепер пан взявся за діло і хоче, як він мені казав, стати топ-блогом України.

До недоліків я би відніс дизайн, коментування статей і мало рубрик. Дядько, пиши більше, особливо цікаво якби PVS написав теми про кохання.

3. Журнал Пробудження.

Пан П завжди цікавив своїми статтями. Чим мені подобається цей блог, що ще не бачив на ньому жодної переробленої статті. Думаю ви знаєте, що це таке. Знаю, що пан завжди турбується за свій блог. Що би хотів побажати, так це акції, опитування, зустрічі, рубрики і не лінуватися. Ми в тебе віримо, юначе!!!

4. Блог Електрика.

Хто-то, а цей блогер цікавий, коли з ним спілкуєшся завжди можна почути толкові речі. Займає провідну нішу в українській блогосфері, звісно, що після мене. 🙂 Пише про все, що попало, і що ще цікаво має багато коментаторів, які активно дискутують.

Що би порадив? Напевно трошки змінити дизайн, поставити на фон якусь лампочку, можна гасову лампу і ще частіше писати статті.

5. Блог Троля.

Скентувався я з цим сайтом відносно недавно, але Павловський і Тарасюк зацікавили своєю доброзичливістю. Так і має бути. Подобаються мені в їхньому блозі трейлери, музика, і анімація. Порадив би їм ввести рубрики, а також писати про все що бачать.

Насамкінець, вітаю вас блогери з професійним святом, бажаю вам натхнення і просто любити себе!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Ой чувак дякуємо за міні-огляд блогу і тебе також вітаємо з цим святом! Побліьше тобі відвідувачів, та гору ідей для гарних постів!!!

  2. О. Так приємно 🙂 Дякую за огляд і також вітаю з святом. Щастя-здоров”я! 🙂

  3. asolomin 31.08.2011 пише:

    З Днем блогу, Воробусе!

  4. ELECTRIC 31.08.2011 пише:

    ДЯкую за згадку. Питання дизайну – це річ відносна:) ЛЯмпочки також. А пишу рідко бо це ж не єдиний блог, а крім блогів є ще і якесь житіє за межами інтернету, наприклад організація всякої лобуди, домашньо-сімейні теми. Отже висновок, з часом блохєрство переходить на інші простори :))))

  5. Stakeholder 31.08.2011 пише:

    Зі святом усіх блюхерів та блохєрів, і їм подібних 😀

  6. Архіваріус 31.08.2011 пише:

    Воробусе, вітаю зі святом. А поляна коли буде? Бо що це за свято без поляни? А до блохерів можна залучити Старого пса. До речі, щось його вже давно не було на сторінках блогу. 😀

  7. ГОПНІК 31.08.2011 пише:

    вітаю братуха

  8. Пан П 31.08.2011 пише:

    Дякую пану Воробусу, за те що згадав не злим тихим словом мій скромний сайт. 🙂

  9. данило 31.08.2011 пише:

    вітаю з цим світлим днем 😥 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*