Чи має чоловік вміти готувати їсти?

Як це готувати їсти?

За відсутності Воробуса з об’єктивних причин, у мене виникла хороша ідея написати статтю за коментарем пана Адеквата. Цей пан в одному із своїх дописів сказав добре, що стереотип ніби то їсти має готувати лише жінка – маячня. Сьогодні цю тему спробуємо розкрутити.

Отож, чи має чоловік вміти готувати їсти?

Є факти, що в Україні кількість жінок значно перевищує кількість чоловіків, тому перші і так переймаються тим, щоб не залишитися самими. Чоловіків менше, бо вони пиячать, важко працюють і так далі.

Ще з часів Совєцького союзу, а то може і ще раніше, склався якийсь такий стереотип, що їсти має вміти готувати лише жінка. Ясне діло, що нам чоловікам це досить зручно, бо ми собі тільки сидимо і куримо. А потім чуємо слова жінки: «Петро, ходи мий ноги, руки і вперед їсти».

Але, що коли жінка не вміє готувати? Ясне діло, що ви зараз скажете фразу: «Якщо зайця можна навчити курити, то чому б це не зробити і з жінкою?» Факт, той що жінка не вміє готувати я щось навіть не розумію.

А як дитину вона буде кормити, як сама харчуватиметься? Добре, сьогодні вона піде у кабак, завтра теж і що з того? Колись то набридне і якби там не було прийдеться робити їсти.

Також читайте:   Варимо рибну юшку з Воробусом (відео)

Хто краще готує? Жінка чи чоловік? Все-таки, по власному досвіду можу сказати, що це краще виходить у жінок. Звісно, є унікуми, які можуть всіх переплюнути, але у більшості випадків це так як я написав швидше.

Найголовніше для чоловіка у цій ситуації не дати жінці вилізти собі на голову. Якщо ти покажеш їй, що вмієш готувати раз, другий, третій, то до неї прийде лінь і тоді начувайтеся, мужики. 🙂

Є ще одна річ, така як взаєморозуміння. Що я маю на увазі? Наприклад, жінка важко працює, часто замучується на роботі, приходить додому ніяка, то чому ви не можете помогти їй зробити поїсти? Взагалі не вірю у такі речі, що я чогось не можу зробити.

Якщо добре захотіти і вас заставить життя це робити, то можна навчитися будь-чого. Їсти ж готувати – це не будувати будинок? Береш рецепти, необхідні продукти і вперед, до перемог!!! Ага, і ще одне, перед тим як вчитися готувати треба застрахувати кухню від пожеж. Бувають ж трафунки. 😀

Висновок статті такий – вмієш чи не вмієш готувати їсти – треба вчитися усьому і це у вашому житті Вам обов’язково колись допоможе. 🙂

А Ви вмієте готувати їсти?

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. bbb 18.10.2011 пише:

    Як би не вмів довно помер би зголоду!!!!

  2. Proyse 18.10.2011 пише:

    Кращі повари світу це чоловіки. І це факт, також приготування м`яса, а особливо шашлика це на мою думку суто чоловіча справа.

  3. Lanagur 18.10.2011 пише:

    готувати я вмію і люблю, але деколи бувають випадки, що без чоловіка я не можу обійтись, наприклад: купила живу рибу, велику таку, а вбити її не можу 😕 , я вже не кажу про те, як її порізати

  4. gorih 18.10.2011 пише:

    Чоловік може навчитися готувати іжу, але тоді він стане жінкою 👿

  5. vika 19.10.2011 пише:

    Чому зразу… якщо навчиться готувати їсти – стане жінкою???? 😮 😮 😮 Я з досвіду переконалась, що чоловіки (правда не всі) набагато смачніше готують, чим жінки 🙂

  6. Wortex44 19.10.2011 пише:

    можна навчитись готувати, приклад: студент в гуртожитку, на вихідних, якщо не поїхав додому, дівчат немає щоб щось приготували…тож сам і робиш 🙂

  7. Stakeholder 19.10.2011 пише:

    в тому то і справа, що треба проводити чітку роздільну лінію між вміти приготувати шо небудь і вміти приготувати шоб було смачно)

  8. sensei444 31.10.2011 пише:

    Proyse,
    Підтримую 🙂

  9. СтуденТ 24.03.2012 пише:

    Свята правда ~:)

  10. Архіваріус 31.03.2012 пише:

    Чоловік не може зробити хіба однієї речі – народити дитину. :hello:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чи має жінка вміти готувати їсти?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*