Сайту В Контакті – 5 років

В Контакті - 5 років

Сьогодні надворі 10 жовтня, понеділок, перший робочий день тижня, який обіцяє бути не менш шаленим, чим був він минулого разу.

А ще сьогодні свій 5-ий день народження святкує сайт, який полюбляє майже вся молодь, бо там є всі кого тільки ви забажаєте, В Контакті.

Так, саме 5-ть років тому, 10 жовтня був створений цей сайт. Звісно, хто там сидить і не може уявити свого життя без цього ресурсу вітаємо їх, сидіть і далі. 😀

Я у свою чергу пригадаю як я зареєструвався на цьому інтернет-ресурсі. В Контакті я не так давно як ви би могли подумати. Якщо сказати точно, то десь близько 3 років.

Як я зареєструвався?

А так як і всі інші люди, затягли одногрупники. Пам’ятаю ще були такі слова: «тебе що нема в кантактах? Ти що з іншої планети?»

Я вирішив спробувати і як бачите, тепер я також у соціальній мережі В Контакті.

Що я можу про неї сказати? Соціалка як соціалка, просто вона відрізняється від інших тим, що тут є більше знайомих. Якщо б, скажімо, всі друзі і знайомі перейшли у один прекрасний день на іншу соціальну мережу, то В Контакті не сидів би ніхто. 😀

Але, чи було би всім людям цікаво сидіти на іншій соціальній мережі? Думаю, що ні. Тут є і музика, і відео, і різноманітні ігри. Якщо вже у контактах можна побачити старших людей, то вже щось означає.

Також читайте:   Міжнародний жіночий день: історична правда, політична складова та сучасні реалії

Що злить тут, так це оці постійні слова на кшталт «привіт, що робиш, постав сердечко» і так далі. Якщо вже і писати людині то по ділу. Ну що може людина робити у той момент, коли вона сидить у соціальній мережі?

За весь час мого перебування у кантатах запам’яталися цікаві речі, такі як: зміна стіни, сердечка, дизайну і так далі.

Сам прикол – це була стіна. Пам’ятаю її почали кардинально міняти. Скільки було протестів ви собі навіть не уявляєте, а що зараз? Всі користувачі звикли і тепер без коментування на стінах жити не можуть. 😀

Багато хто зараз каже, що В Контакті поступово здає позиції і найближчим часом його повністю обжене інша соціальна мережа, яка має назву – Фейсбук.

Якщо чесно, то такі думки десь у глибині душі є. Чому? А тому що «кантакти» не розвиваються. Все стоїть на місці. Люди чекають нових фішок, нових розділів і їх тупо нема.

Це починає нервувати і люди шукають чогось кращого переходячи в іншу соціальну мережу. 😀

Тим не менше, сьогодні сайту В Контакті 5-ь років з чим ми їх і вітаємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 10.10.2011 пише:

    Багато хто зараз каже, що В Контакті поступово здає позиції і найближчим часом його повністю обжене інша соціальна мережа, яка має назву – Фейсбук.

    можна подумати контакт попереду а фейсбук позаду))

  2. gorih 10.10.2011 пише:

    ввели б можливість бачити статистику свого акаунту ❓

  3. Roman 11.10.2011 пише:

    не сижу там і не буду 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*