Футзал. Чемпіонат України. Енергія 6:2 ЛТК (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 6:2 ЛТК (відео)

Кращий у складі Енергії - Денис Овсянников

У 16-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із Луганська – команду ЛТК.

Гра, на радість місцевої публіки, завершилася перемогою господарів поля із рахунком 6-2.

Чесно кажучи, гра на якій довелося побувати вашому автору залишила двояке враження. З одного боку – результат є, а гра забувається. З іншого – тієї ж гри в Енергії не було. Якби команда із Луганська реалізувала хоча б половину своїх можливостей, то все було би по-іншому.

Та про все по-порядку.

Після перемоги у минулому турі над Єнакієвцем, команда із Луганська, яку тренує Роман Ковальчик, їхала до Львова у хорошому настрої. Але, у сенсацію не вірилося. Все-таки, хоч команда ЛТК і грає, бігає, не вистачає досвіду.

А розпочався поєдинок із шоку для Енергії.

2 хвилина – Рось здалеку стріляє по воротах Енергії і влучно. Гол видався красивим, з яким кіпер львівської команди Кардаш впоратися так і не зумів.

«Енергетики» відігралися досить швидко, а саме через 6 хвилин. Після пасу Якуніна відзначився Павленко.

Все то добре, але гра в Енергії була не дуже. Травмований Легчанов, Чепорнюк. Цих гравців бракує, що не кажіть.

І вже через дві хвилини ЛТК знову забив. Кузь віддав передачу на Разуванова і останній не схибив. Бачили б ви міміку головно тренера львівської команди. Він бере тайм-аут, міняє Кардаша на Лисенка, починає випускати гравців із запасу і таки спрацювало.

Також читайте:   Вища ліга (U-15) виходить на старт

16 хвилина – комбінація Павленко-Струк-Овсянніков і вже нічия.

Взагалі варто сказати, що гості самі собі привозили голи. Так сталося із третім голом. На рівному місці луганчани заробили шостий фол, десятиметровий впевнено виконав Павленко.

Друга половина зустрічі видалася не такою видовищною як перша, але знову ж таки ЛТК багато не забив. Принаймні тричі вони могли відзначитися. Раз команду виручив Лисенко, а ще двічі з вбивчих позицій луганчани не влучили у пусті ворота.

Розплата настала миттєво. Тричі Енергія забивала у пусті ворота, коли гості пішли у ва-банк. Відзначалися – ще раз Павленко і двічі Денис Овсянников.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 6-2, яка дозволила нашим землякам збільшити розрив у турнірній таблиці від Локомотива, який йде другим до п’яти пунктів. Правда у харків’ян ще є гра у запасі.

Наступний, 17-й тур чемпіонату відбудеться 21-23 січня. Енергія свій поєдинок проведе 23 січня на виїзді із харківським Монолітом.

Чекаємо нових перемог від команди зі Львова.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 10.01.2012 пише:

    Не проста перемога енергії лтк досить не погано грав поки не пішли з 5 польовим ! гончаренко стравив кардаша прав зробив 😀 😀 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*