Футзал. Чемпіонат Європи. Хорватія 1:1 Україна (по пен. 4-1) + відео

Україна поступається Хорватії

Що називається приїхали… Збірна України з футзалу припинила свої виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи, що проходить на майданчиках Хорватії.

Вчора наші хлопці у чвертьфінальному поєдинку зустрічалися із господарями турніру – хорватами. За повністю рівної гри, на жаль, ми програли і покидаємо турнір.

Як проходила гра, що сподобалося, а що ні читайте далі.

Перед грою були побоювання за результат. Ще б пак, права на помилку Україна вже не мала і плюс нашим суперником була збірна Хорватії, яка є господарем цьогорічних змагань. Можна було не сумніватися, що публіка буде шалено підтримувати свою команду.

Так воно і сталося.

До, гри можна було би сказати, що суперники нас задавлять, але зараз коли емоції вщухли розумієш, що українці ні в чому не поступалися їм.

Команди обрали захисну модель гри і єдина у них мета була – не пропустити. Як наслідок, багато неточних передач, удари куди-небудь і мінімум голів.

А вони таки були.

Першою пропустила Україна. За 2 хвилини до кінця першого тайму м’яч після прострілу гравця хорватів зачепив ногу Овсянникова і залетів у наші ворота.

Оце так маєш…

Але, до честі українців наші хлопці у другому таймі відігралися. Після хорошої комбінації відзначився Сергій Чепорнюк, який влучно пробив після скидки Павленка.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 7:8 "Інкогніто"

Згодом були: нервова кінцівка, моменти у обидвох команд, надійна гра воротарів, додатковий час, але голів забити так і не вдалося жодній із команд.

З п’ятим польовим гравцем суперники також не ризикнули йти вперед, хоча, можна було би спробувати.

А потім була серія пенальті. Про неї окрема розмова. Звісно, зараз можна багато говорити що це лотерея, що щастить сильнішому, але так як вчора пробила пенальті наша збірна в ніякі рамки не вкладається.

Два роки тому Україна вже програвала по пенальті і так само у чвертьфіналі. Цього разу сильнішими від нас виявилися хорвати. Наші гравці били пенальті на точність, натомість господарі на силу.

Воротарі? Я би не сказав, що Іваняк відстояв на турнірі погано, але пенальті – це явно не його стихія. Ципун, Литвиненко? Можливо вони би і краще стояли, але треба було ставити.

З чотирьох пенальті Україна забила лише один. Знову схибив Легчанов як і два роки тому. Можливо не треба було ставити його бити?

Хорватія крокує далі і у четвер у півфінальному матчі зустрінеться із переможцем пари Росія – Сербія.

А ми їдемо додому…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Андрій 07.02.2012 пише:

    Дивився той футбол в прямомі ефірі, дійсно гра була рівною, але хорвати напевно більше хотіли премогти. Хоча і кінці матчу наші мали кілька кращих моментів, але не змогли. Воротар хорватів однозначно був кращий на майданчинку.

  2. ГОПНІК 07.02.2012 пише:

    ну як так пенальки тупо бити ГАНЬБА 😈 😈 😈

  3. Андрій 07.02.2012 пише:

    ГОПНІК, Ну заслуги воротаря теж не треба применшувати. Сам бив пенальті в мінці при повному залі людей. Здається, що легко, а насправді ставиш мяч і думаєш, як то забити в такі малі ворота.

  4. Vorobus 08.02.2012 пише:

    Андрій, у воротаря били, це не він відбив, а у нього влучили.
    P.S. де бігаєш? 🙂

  5. Пилип Арсенійович 08.02.2012 пише:

    Vorobus, Воробус, хотілося би щоб ти написав про шахи, я люблю цей вид спорту. 🙂

  6. Андрій 12.02.2012 пише:

    Vorobus, Всюди потроху, остання команда на проф. рівні це УДАІ.

  7. Андрій 12.02.2012 пише:

    На рахунок влучили готовий посперечатись… Навіть провести змагання шестимеирових ударів. Давай проведем – любителі футболу з блогу Воробуса…

  8. Vorobus 12.02.2012 пише:

    Андрій пише:

    На рахунок влучили готовий посперечатись… Навіть провести змагання шестимеирових ударів. Давай проведем – любителі футболу з блогу Воробуса…

    Ідея така вже була давно, але не знаю чи вдасться це втілити у життя, бо футболістів (любителів побігати) не так вже і багато. Щось подумаю. 🙂

  9. Vorobus 12.02.2012 пише:

    Андрій пише:

    На рахунок влучили готовий посперечатись… Навіть провести змагання шестимеирових ударів.

    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    хороше змагання, якщо колись здибаємося на полі обовязково таке зробимо. 🙂 🙂 🙂
    P.S. Будете десь бігати, то скажи можливо я би зіграв з вами, ну я не профі, але спробувати можна. 🙂

  10. Vorobus 12.02.2012 пише:

    Андрій пише:

    Vorobus, Всюди потроху, остання команда на проф. рівні це УДАІ.

    добре, що починають з’являтися любитеі футзалу на блозі. 8) 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*