Футзал. Чемпіонат Європи. Іспанія 4:1 Україна (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Іспанія 4:1 Україна (відео)

Без шансів

Чемпіонат Європи з футзалу, який проходить у Хорватії, продовжується. Сьогодні у групі «B» проходив поєдинок за участю збірної України, яка зустрічалася з діючими чемпіонами Європи – іспанцями.

Попри прогнози, налаштування на боротьбу наших земляків – її так і не вийшло. Іспанці переграли нас по всіх статтях і не залишили нам жодних шансів на позитивний результат.

У підсумку 4-1 на користь піренейців.

Скільки часу не готуйся, не роби різноманітних заяв, не збирай гравців – все рівно ми програємо топовим командам. І справа навіть не у тому, що це Іспанія, просто дуже дивно було що у досвідчених гравців, які захищають честь нашої країни трусилися ноги.

Браку було стільки, що вистачило би на десять матчів із слабими командами. Незрозуміло, чому тренер поставив у ворота Литвиненка. Іваняк відстояв добре, чому його не ставити і тут?

Розпочали іспанці жваво і вже на 4 хвилині забили. Зам’ятін віддавав пас назад не знати як, його перехопив іспанець Бланко і гол.

Українці спробували щось зробити, але окрім удару Павленка у першому таймі і нічого більше згадати.

А іспанці забили ще тричі. Класичні комбінації і маємо три голи у власні ворота. Відзначилися – Мігелін та двічі Усін.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» - «GTL». Анонс

Другий тайм – це гра іспанців у пів сили, плюс їхній керманич випустив на поле багатьох резервістів.

Так, Україна не пропустила і велика заслуга у цьому – Кирила Ципуна, який добре увійшов у гру. Гол престижу ми забили і то іспанці забили автогол. А так, виглядали слабо.

Не подумайте що стаття написана лише для того щоб критикувати. Команда-суперник сильна, але гру треба показувати власну, а її не було. Ще той коментатор пан Щербачов таке молов, що у мене ледве істерика не почалася.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу збірної Іспанії із рахунком 4-1, а це означає, що діючі чемпіони Європи виходять із групи з першого місця.

Україна ж задовільняється підсумковим другим місцем і також виходить у чвертьфінал.

Хто стане її суперником на цій стадії змагань дізнаємося вже зовсім скоро. Багато чого буде залежати від того, як зіграють між собою збірні Хорватії та Чехії. По ідеї нашим суперником мають стати господарі турніру, а як буде насправді – побачимо згодом.

Чемпіонат Європи з футзалу продовжується…

Порада від Воробуса: Зібралися у далеку подорож і не знаєте де забронювати дешеві авіаквитки? Це можна зробити наприклад на сайті airticketUA.com

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 04.02.2012 пише:

    Суперником збірної України у чвертьфіналі буде збірна Хорватії 😉

  2. ГОПНІК 05.02.2012 пише:

    іспашки накидали нашим ну а коментатор просто баран 😈 хорвати попались погано їм можуть судді помогти ну побачим вдруг вийдем в півфінал 8)

  3. russo turisto 05.02.2012 пише:

    Получили по полной программе! Это вам не в бирюльки играть. Но зато можно леко в туалет выдти. 😀

  4. Архіваріус 05.02.2012 пише:

    Cумно, сумно аж за край… ну а ти Воробус, давай наливай.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*