ELECTRIC зав’язує із блогерством? - Блог про Львів

ELECTRIC зав’язує із блогерством?

Тарас Амброз

Чесно вам скажу, спершу, коли прочитав про цю новину не повірив, але виявляється це правда.

Відомий львівський блогер Тарас Амброз (Electric), якого я вважаю старійшиною нашого цеху схоже що вирішив зав’язати із своєю діяльністю.

Про це він повідомив у одному із своїх блогів, яких у нього ой як багато. 🙂

Цитую далі Тараса: «Хто спостерігає за мною в інтернеті, тобто за життям різних блогів, помітили, що оновлення останнім часом майже призупинилися.

З чим це пов’язано?
Беру для себе відпустку від активності в інтернеті.

Потрібно визначитись, що залишити, а що заморозити чи знищити.

Хочу просто відпочити.

На сайті кулемет навіть вже з’явилася стаття, що оголошується безстрокова відпустка.

Стаття вже з’явилася давно, але Воробус спеціально чекав кілька днів, щоб глянути чи це часом не піар-хід пана. Виявляється невтішні прогнози таки збулися.

Як можна зреагувати на ці заяви?

Спершу скажу те, що блог Воробуса висловлює моральну підтримку Тарасу. Те, що в один момент все набридло – це буває, можливо якась депресія захопила Тараса чи просто весна прийшла, ліньки щось робити. Пройде, у самого таке бувало…

Можливо тобі просто треба вийти в ліс покричати, напитися чи просто з’їздити у другі міста. Глянути як там люди живуть, набратися нових вражень і все буде добре. Я би навіть казав взяти і почати займатися спортом, наприклад, футболом.

Також читайте:   Чи варто залишати свій номер телефону в інтернеті?

Те що Тарас бере відпустку піде на користь йому, але не українській блогосфері, яка лише почала ставати на ноги. Тому, без нього, я вважаю, ніяк.

Побачимо як і на далі буде розвиватися ця ситуація, але назва статті що безстрокова відпустка звучить якось страшно. Це як безстрокове голодання.

Тепер спробую висловити іншу точку зору. Я вже давно говорив, що моя позиція не створювати багато блогів. Це лишнє, на мою думку. Ти маєш один блог, всі його знають, ти його оновлюєш, створюєш другий, люди переходять на нього, третій і так далі. Це добре, але за перший вже всі забувають та і самому стає ліньки щось робити.

Коли маєш один блог, то легше. Краще вже ввести нові рубрики, чим писати там і там. ІМХО.

Тарас Абмроз давай повертайся у блогосферу. Тем для публікацій є достатньо, лише треба оглянутися навколо.

P.S. А можливо ELECTRIС готується стати татом? 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 17.03.2012 пише:

    Хочу сказати, що це не відмова, а лише пауза і ревізія 🙂 Тому, не треба так швидко мене списувати :).

    А щодо зміни діяльності, наразі роблю великі ремонти і займаюся якраз електрикою тобто проводкою. Був в лісі, був і не в лісі 🙂

    А блогосфера вже давно стояла на ногах, а тепер поволі очищується, фільтруються автори. За тематикою майбутнє. А приватне за фейсбуком 🙂

  2. Не дочекаєтеся 🙂 ELECTRIC завершить проводку і ще збільшить напругу у мережі власних блогів. Це моє особисте враження яке у мене склалося при знайомстві.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*