Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 0:1 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 0:1 Енергія (відео)

Енергія перемагає Єнакієвець

У 21-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із Єнакієвцем.

Гра завершилася мінімальною перемогою львівської команди із рахунком 1-0.

Після того, як у минулому турі чемпіонату Енергія в себе вдома поступилася харківському Локомотиву боротьба за чемпіонство між цими командами кардинально загострилася. Тепер жодна із команд права на помилку не має, Кожен тур такий собі на вагу золота.

Черговим іспитом команди, яку тренує Гончаренко став непростий суперник – Єнакієвець, який також не втратив шансів на бронзу.

Розпочався поєдинок без розвідки. Вже на 4 хвилині гості відкрили рахунок. Це Ільдар Макаєв продемонстрував індивідувальні дії та не сильним ударом пробив повз Мельника.

Господарі поля одразу ж «полетіли» відігруватися, але чесно вам скажу у першому таймі в них майже нічого не виходило.

Навіть більше. Під кінець першого тайму їхнього гравця (Хурсова) було вилучено із майданчика. Дві хвилини «енергетики» грали у більшості, але забити так і не змогли.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги гостей зі Львова.

Друга половина зустрічі була куди цікавішою чим перша. Єнакієвець почав відкриватися, в «енергетиків» почало з’являтися більше простору. Загалом гра просто стала веселішою.

Також читайте:   «Карпати» в УПЛ: букмекер назвав шанси львів’ян повернутися в еліту

Могла забити як одна, так і інша команда. В Енергії можна виділити моменти Легчанова, Чепорнюка. В господарів же найактивнішим був Волянюк.

За 2 хвилини до завершення поєдинку тренер Єнакієвця випустив п’ятого польового гравця і варто сказати, що господарі поля таки могли врятувати поєдинок, але виручив команду у кількох епізодах кіпер гостей Лисенко.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії з рахунком 1-0. В іншому поєдинку 21-го туру харківський Локомотив на своєму майданчику переміг без проблем луганський ЛТК із рахунком 2-0.

Що це означає? А те, що розрив між двома претендентами на чемпіонство Енергією зі Львова та харківським Локомотивом так і зберігся і складає 2 очки (в «енергетиків» 43 очки, в Локо – 41).

Третє коло чемпіонату позаду. Не за горами четверте. Боротьба продовжується….

Вже наступної суботи 17 березня відбудеться 22-й тур чемпіонату. Львівська Енергія свій поєдинок цього туру гратиме у себе вдома, де їхнім суперником буде рівненський Кардинал-Рівне.

Чекаємо нових матчів та нових перемог від команди з міста Лева – Енергії.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 10.03.2012 пише:

    все вирішиться в харкові

  2. Пилип Арсенійович 11.03.2012 пише:

    а може ще до матчу у Харкові все буде відомо. 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*