Футзал. Кубок України. Меркурій 6:5 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. Меркурій 6:5 Енергія (відео)

Енергія поступається Меркурію

У повторному поєдинку 1/8 фіналу Кубка України львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою із Чернівців – Меркурієм.

Поєдинок видався бойовим і завершився перемогою Меркурія із рахунком 6-5.

Після того, як у першому поєдинку цих команд, який відбувся у Львові сильнішими були «енергетики» 3-1, напевно мало хто вірив, що команда першої ліги зможе дати належний бій львівській команді.

Але, як виявилося пізніше, бій Меркурій таки дав і навіть більше, був за 3 хвилини від 1/4 фіналу.

Оце так, так.

На цю гру Енергія вийшла без двох ключових гравців: воротаря Лисенка та Д. Бондаря, які пропускали цей поєдинок через перебір жовтих карточок. І скажу відверто, їх відсутність таки далася взнаки.

Кубок не чемпіонат, але я не думаю що львівська команда хотіла так просто вилетіти із цих змагань.

Меркурій? Команда ще у Львові сподобалася і в себе вдома перед вболівальниками, які вщерть заповнили Фізкультурно-оздоровчий комплекс Олімпія хотіли будь-що перемогти.

Окрема мова про зал. Він ну дуже малий, тут одразу ж піднімається питання залів в цілій Україні. Вони потрібні, але коли їх побудують?

До гри, то розпочався поєдинок із двох голів Енергії. По черзі відзначилися Коваль та Овсянников. Здавалося все, перемога у кишені, але не тут то було. Помітно було, що господарі були сильно налаштовані.

Також читайте:   Чемпіонат Португалії: стали відомі імена півфіналістів

Якихось дві хвилини і Ткачук з Янчиком роблять рахунок рівним. Потім знову Легчанов (Енергія) виводить свою команду вперед, але невгамовний Ткачук знову зрівнює рахунок.

3-3 – перший тайм. Оце так початок.

З початком другого тайму львівська команда заграла краще, але знову ж таки в якусь мить втратила контроль над грою і як наслідок пропустила три м’ячі у свої ворота. Невже сенсація?

Але, врятував команду Легчанов, який метрів із 15-ти влучно пробив із штрафного.

Меркурій пробував врятувати гру, пішов у ва-банк із 5-им польовим гравцем, але натомість пропустив у свої від Овсянникова.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Меркурія із рахунком 6-5, але за підсумком двобою далі йде львівська Енергія, яка виходить у чвертьфінал цьогорічних змагань.

Хто стане її суперником у цьому раунді змагань дізнаємося вже досить швидко, адже вже 14 квітня на команду буде очікувати перший поєдинок 1/4 фіналу.

Меркурію ж можна поаплодувати за цю гру, такі команди би хотілося бачити у екстра-лізі. Як воно буде насправді вже побачимо наступного сезону.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 22.03.2012 пише:

    енергія шось стрьомно грає певно чемпіном не буде

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*