Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 3:5 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 3:5 Енергія (відео)

І знову Павленко

У 23-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з Луганська – ЛТК.

Гра, на радість прихильників львівської команди, завершилася перемогою Енергії із рахунком 5-3.

23-й тур чемпіонату команди грали у суботу, але цю гру перенесли на вівторок, бо багато гравців Енергії були задіяні у матчах збірної, яка нагадаю нещодавно перемогла у першому матчі за вихід на чемпіонат світу збірну Румунії з рахунком 4-0.

Чи зможе ЛТК дати бій лідеру чемпіонату? Саме таке питання задавали собі футзальні фахівці. Хто бачив цю гру, а пряма трансляція була в інтернеті, той може відповісти, що ні. ЛТК до рівня енергії ще ой як далеко.

Команда зі Львова переграла господарів поля як кажуть – на одній нозі.

Розпочався поєдинок мляво, але це не завадило Енергії відкрити рахунок.

6 хвилина – львів’яни заробляють штрафний і Павленко ударом із 10-ти метрів точно пробиває повз стінку.

Далі була гра без моментів. Якийсь постійний сумбур у виконані двох команд, незрозумілі втрати м’яча. Деколи мені навіть здавалося, що це грають не команди вищої ліги.

Друга половина гри була куди веселішою. «Телефоністи» активізувалися і раз за разом ця команда завдавала удари по воротах кіпера Енергії Лисенка.

А забила знову ж таки Енергія. Після чудового дальнього пасу відзначився Тригубець. Правда луганчани одразу ж відігралися, але радість їхня була не довгою. Вже за мить Павленко знову ж таки збільшує розрив у рахунку до двох м’ячів. Йшла 28-ма хвилина поєдинку.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Енергія в гостях обігрує Спортлідер (відео)

Варто тут також додати, що вже не початку гри господарі заробили чотири командні фоли. Це згодом зіграло з ними злий жарт. До кінця гри Енергія била чотири рази 10-ти метровий, але забила лише раз. Зробив це хто ви думаєте ? Максиииииим Павленко.

Ще один гол за Енергію забив Рогачов. В ЛТК гол під кінець гри забив ще Стрілець.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії з рахунком 5-3, що дозволяє львівській команді набрати чергові три очки у чемпіонській гонці із харківським Локомотивом.

Зараз в активі Енергії 49 очок після 20 ігор (перше місце). На п’ять менше у Локомотива – 44 очки (21 місце), але після 19-ти поєдинків. Третім іде Ураган із 32-ма очками в активі після 19-ти поєдинків.

Наступний, 24-й тур відбудеться 14 квітня, але Енергія цю гру пропускатиме по причині того, що їхній суперник – харківський Моноліт знявся із змагань.

Наступну гру у чемпіонаті львівська команда проведе аж 12 травня. У цей день підопічні Гончаренка в себе на майданчику прийматимуть сусідів – івано-франківський Ураган.

Чекаємо нових матчів та перемог від команди зі Львова.

Боротьба за чемпіонство триває.

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 03.04.2012 пише:

    Хоча тут львівська команда добивається якихось результатів. Не то що Карпати.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*