Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна 1:4 Румунія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна 1:4 Румунія (відео)

Романов рятує Україну

Великий футзал знову повертається на сторінки блогу Воробуса. Чемпіонат України у відпустці, команди готуються до вирішальних поєдинків.

А викликано це все тим, що свої матчі за вихід на чемпіонат світу, що пройде незабаром у Таїланді проводила збірна.

Суперником наших хлопців у цих поєдинках була збірна Румунії. Коли жеребкування визначило, що саме цей суперник буде грати з нами були деякі побоювання за кінцевий результат.

Але, і знову ж таки коли Україна на виїзді обіграла румунів із рахунком 4-0, здавалося що все – путівка на чемпіонат у нас в кишені, а гра відповідь лише формальність.

Та не тут то було. У повторному поєдинку, що проходив у одному із кращих залів України харківському палаці спорту «Локомотив» довів, що шапкозакидальні настрої ледве не призвели до того, що Україна могла залишитися за бортом події головної спортивної події року у цьому виді спорту.

Розпочався поєдинок у Харкові досить мляво. Румуни хотіли перемогти, але їхні зусилля в атаці наштовхувалися на оборону українців.

До пори, до часу ми добре захищалися, але приблизно за 5-ть хвилин до кінця першого тайму тренер гостей бере тайм-аут і після нього випускає п’ятого польового гравця.

Це одразу ж принесло свої плоди. Після кутового відзначився Стойка.

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед університетів: «драгоманівки» стартували з перемоги

Перший тайм і завершився за мінімальної переваги румунів.

Друга половина зустрічі розпочалася із того, що гості знову забили і знову це зробив Стойка. Запахло смаженим?

Але, Романов зі штрафного трохи охолодив запал гостей. Відзначився він на 22 хвилині зі штрафного.

Здавалося все, інтриги вже нема. Але, знову ж таки стара як світ наша хвороба. Хвилинна розслабленість і румуни просто нас завезли.

Ігнат, невгамовний Стойка роблять рахунок 1-4. Ще гол і Україна опинилася би за бортом чемпіонату світу.

Із 30 по 37 хвилину на полі була лише одна команда – Румунія, а українці думали лише про те, коли ж цей жах завершиться.

Рятівником нашої збірної став суддя поєдинку, який на 37 хвилині вилучає гравця гостей. Дві хвилини нашої більшості, не забитий 10-ти метровий і лише хвилина згодом була у румунів, щоб врятуватися. І це вони могли зробити за 3 секунди до кінця.

Як гравець румунів не забив відомо лише йому.

Звучить фінальна сирена, яка з потугами але виводить Україну на чемпіонат світу. Питання, що ми там будемо робити з такою грою? Знову будемо статистами?

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*