Коли жінка старша за чоловіка

Бути чи не бути

Кохання, кохання, з вечора і до рання. Саме так співається у одній із відомих пісень.

Тема кохання була популярною у всі роки: і за часів царя Марсело, і за Воробуса. Люди активно дискутують до тих пір, поки не знайдуть свою половинку. Потім їх просто вже не чути.

Про що будемо говорити сьогодні? Вік у коханні. Саме ця тема мене щось останнім часом дуже зацікавила.

Буквально нещодавно довелося поспілкуватися із цікавою співрозмовницею, то ми так перекинулися словами на цю тему. Добре, що ми зійшлися у думках, що коли любиш, то на вік не дивляться, але є і такі люди, що на вік звертають увагу і досить часто.

Зауважував, що останнім часом багато дівчат беруть собі у чоловіки молодших хлопців. Добре це чи ні? Важко сказати, бо скільки є людей, стільки і думок.

А що люди про нас подумають, а як батьки зреагують, а що сусіди будуть казати? Саме такі питання виникають одразу ж після того, як знайомство таки відбувається і стріла Амура влучила парі у серце.

Хотів би сьогодні висловити свою думку. Так от, Воробус думає, що вік – це не такий вже і показник. Вам же не жити з батьками, а із своєю половинкою. Головне, щоб вам було добре разом, а все решта – це вже дрібниці.

Знаю багато пар, що жінка старша за чоловіка і нічого, живуть, мають дітей, хороша сім’я. А є такі що вроді би по віку питань нема, він за неї старший, а вже давно сваряться і справа йде до розлучення.

Також читайте:   Весняне кохання

Варто вміти навчитися розрізняти кохання і симпатію. А то зустрілися два рази і вже любов. Смішно.. З людиною треба пожити, погуляти і побачити хто є хто.

Люди добре вміють маскуватися і це факт.

Не даремно колись почув від старшої жінки хороший тост, цитую: «Головне, щоб добре жили». Так воно і є, а оці всі розмови що він старший, а вона ні, а вона так – повна маячня.

Звісно, є якась межа у віці. Наприклад, якщо дівчина старша від хлопця на 10 і більше років, то ясне діло ніякого одруження тут і бути не може. Хоча, бувають і такі випадки. Для кохання віку не існує.

А рік, два, три – хіба це показник. Колись читав, що жінка швидше розвивається ніж чоловік. Воно то може і так, але згодом чоловік все ж її наздоганяє. А те, що існують думки, що коли вона тобі сподобалася, а потім через декілька років вона буде старою – маячня. Від року і до п’яти – це не дуже то і помітно.

Але, повторяюся, це власна думка автора. З нею може і багато хто не погодитися.

Хотілося би почути вашу думку, шановні користувачі блогу, по цій темі. Якщо жінка старша за чоловіка ви за чи проти?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. zoe 25.04.2012 пише:

    Якщо різниця у віці не відчувається самими закоханим, то думаю це не так страшно.. ) а от якшо відчувається, та ще й хлопець неповнолітній і різниця велика, то вже попахує педофілією)).

  2. PVS 25.04.2012 пише:

    zoe пише:
    попахує педофілією)).

    або геронтофілією 😡

  3. Julia Bo 27.04.2012 пише:

    Якщо молодша половина є людиною повнолітньою (але не молодша 25!), якщо обидвоє дуже закохані і ці стосунки щирі і до того ж виглядають красиво %)), тоді, на мою думку, вік старшої половини немає різниці. Але батьки молодшої половини скоріш за все проти цих стосунків і заважають подібним відносинам.

  4. Катерина 13.06.2016 пише:

    Мому хлопцеві 20 років, а мені 25..
    Я казала йому про те що старша і він ще захоче гуляти і так далі.. ми уже рік разом але я кожного дня задумуюсь над тим як буде лальше .. каже що хоче сімю але боюсь пройдуть роки стану не потрібною оскільки можливо захоче молодої дівчини ..Шо порадите ..

  5. Stakeholder 13.06.2016 пише:

    Лол)) 20 і 25, так ніби це 20 і 45) чи може це була очепятка?)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*