18 – це число. Вік не показник

Вітаємо

Сьогодні надворі 7 квітня, субота, нарешті вихідний день, можна відпочити.

А ще сьогодні свій 18-й день народження святкує наш активний дописувач і просто чудова людина – Razan.

Бажаємо тобі Назаре наступного:

У цей святковий, світлий день,
Бажаю тобі, Назаре, здоров’я і пісень,
Від друзів щирих привітань,
Від зірок здійснення бажань,
І не спинити часу лік.

І увага, сюрприз, Назар в гостях у Воробуса. 🙂

– Доброго дня, Назаре, з часу як ви освідчилися Алісі минуло більше як рік часу, що за цей час змінилося у вашому житті?

Доброго дня, друже! А також усім користувачам блогу! Цьомки-цьомки:D
Останній рік був достатньо насичений у моєму житті, та і взагалі, навіть якщо немає якогось «руху» нема чим себе зайняти, я не засмучуюсь, і знаходжу для себе заняття. Щоправда, взимку це важче зробити, тому що не виходжу з дому.

Щодо Аліси, то все стало на свої Місця. Аліса зустрічається з Дмитром, працює, «няньче» меншого братика, допомагає мамі, наше спілкування плавно перейшло до…хоча, ні, воно практично завершилось. Аліса телефонує коли їй потрібна допомога, та інколи пише у «вконтакті».

Я не скажу, що я байдужий остався до цієї людини, чи до її сім’ї. Я завжди стараюсь допомагати їй, та її сім’ї, у міру своїх можливостей. Хоча мій найкращий друг каже що я «телепень», і даю на собі «їздити», я з цим не згідний.
У кінці літа цього року, я зустрів нову дівчину, чи можливо це вона мене зустріла, і все якось дуже швидко перейшло з ледь знакомих людей до дружби, довірілись одне одному, розказали про своє життя, я їй про своє «кохання» вона мені про своє, спілкування тривало не довго близько 2-3 місяців, потім з моєї ініціативи, з певних причин, спілкування обірвалось, перестав відповідати на дзвінки і тому подібне. З’явилось багато нових друзів, також з блогу «Воробуса». Я людини не знаю, а люди про мене знають, ось який світ цікавий і тісний;)
Хочу сказати велике спасибі Руслану, і п.Богдану, за те що якось раз дали змогу мені заспівати, мені сподобалось, і співаю по сьогоднішній день. Записуюсь регулярно, по мірі часу як мого так і Руслана. Спасибі, що знаходить час, і запрошує мене на студію для запису.

– Щодо теми кохання, для тих, хто лише думає освідчуватися своїм дівчатам, що скажете варто це робити чи ні?

Звичайно, освідчуватись потрібно! Все ж таки ми – чоловіки! Ми повинні робити перший крок, крок на зустріч. Також побажаю усім боротись за своє кохання до кінця! Якщо справді кохаєш людину, то борись за своє щастя! Борись як життя, не опускай руки після якогось непорозуміння або відмови. Трапляється так, що люди пропадають з життя, і втрачаються усі контакти, люди не бачаться роками, і минають руки, люди зустрічаються, і в їхніх очах, серцях далі палає цей вогонь, вогонь кохання! Тому, не втрачайте своє кохання, своє надії, а ідіть до кінця!

– Сьогодні вам виповнилося 18-ть, це означає що можна купляти алкоголь, одружуватися, плануєте це робити і коли?

Я не вважаю, що щось кардинально змінюється після того як людина досягає повноліття.
Так, людина має певні права, вона відповідає за себе. Але судять не по віку, а по людині.
Я алкоголю не вживаю, і не захоплююсь ним. Я можу випити час від часу пиво, або хорошого вина.
На рахунок одружуватися, то на все воля Божа. Не можна щось планувати, сьогодні я пишу статтю, весь такий песимістичний. А завтра мене вже може не бути. А може і навпаки, появиться така людина у моєму житті, яка змінить мій песимізм на оптимізм, і не подивиться на мої зовнішні відмінності від звичайних людей. Хоча я в це не вірю. Одне діло, коли людина не ходить, але вона здорова фізична, а друге діло коли людина повністю залежить від людини, яка поряд. Тому, в деяких моментах в мене навіть буває думка що мені заборонено закохуватись, аби не ставити дівчину у незручне становище, адже я все чудово розумію.

– Подейкують що найближчим часом ще така одна цікава людина як Razan на тривалий час покине Україну, наскільки це правда і чи будете ви скучати за різними Воробусами, Карпатами, Левандівками?

Також читайте:   Воробус взяв участь у турнірі пам’яті Миколи Ревуцького

Так, це правда. Я повинен був ще минулого року покинути Україну. Але, не все так легко. Україна – жахлива країна у ставленні до інвалідів. Усе дуже важко, бабуся вже більше пів року бігає щоб зібрати усі документи: «З лікарень, з воєнкомату, перекласти на італійську мову історію хвороби, паспорт, віза, дозвіл від батька, безліч інших паперів.
Але, вже зовсім скоро, у травні якщо все буде добре – поїду.
Як на довго – не знаю, на рік так точно, а там – як Бог дасть.
Скучати буду дуже за рідними, близькими, за рідним містом, районом, лавочками, людьми, друзями, за «Львівським смаком» але ми живемо у ХХІ столітті, у якому комунікація, інтернет, зв’язок, тому – якось буде!

– Блоги ще троха читаєте чи вони вас вже дістали?))))))))))))

Звичайно, я безліч сайтів відвідую щодня, і також блог «Воробуса», щоправда відписую рідко, не хочу нікого ображати, та є певні «неадеквати», з якими не хочеться вступати в бесіду. Такі є на кожному ресурсі, і без них нікуди.

– Хто виграє цьогорічну Лігу Чемпіонів?

ООО, нарешті запитання футбольної тематики. Не дивлячись на те, що Барселона вважається кращою командою планети. Я вважаю, що переможцем буде «Реал Мадрид».

– Хочеться повернутися до вчорашнього дня, так що ви вирішили, співати ще будете? ))))

Як я вже казав, мені подобається співати, і я співаю для себе, для друзів, яким подобається мій спів. Хоча я розумію, що це звичайний рівень, рівень «караоке». Я не маю жодної музикальної освіти, і не знаю нот. Знаю лише «до ре мі фа соль ля сі до»))
Я навіть займався з вчителькою по вокалу, дала мені кучу якоїсь програми, бумаг, вправ. Я вирішив що не треба мені цього всього, і вирішив співати лише на «слух». Отже, добре я співаю чи погано, це справа інша. Кому подобається – слухає, кому ні, то будь-ласка, я не заставляю нікого.

– Любов таки існує чи все-таки все зараз за гроші, думка Назара?

Любов існує, це без сумніву. Любов мами, бабусі, сестри. Це ж також любов. Але я розумію, що запитання не про це. Нам інвалідам, важко знайти людину, яка б кохала вас все своє життя, Але таке буває! Я вважаю, що все залежить від долі. Комусь доля бути одному, і він також щасливий не менше за тих, хто має другу половинку! Вони просто по-своєму, для кожного щастя своє, у когось у «айфонах, телефонах, одягу від армані, чи бентлі у гаражі». А для когось, щоб була людина поряд, яка тебе кохає, дарує ласку і тепло.

– Сильно нині будете бухати за 18-ть?

Ні, я планую взагалі не приймати алкоголю, нехай друзі п’ють, а я обійдусь соком, ну можливо вином. Я взагалі не дуже то і святкую цю дату, зараз великі зусилля і кошти вкладаються у те, щоб я щасливо покинув Україну.

– То які дівчата для вас кращі блондинки чи брюнетки?

Для мене немає розподілу на категорію «Брюнетки, Блондинки, Шатенки», Для мене важливіше щоб дівчина мені підходила по якомусь внутрішньому, душевному стані.
Особисто мені, якщо брати зовнішні якості подобаються дівчата: високого зросту, з довгим волоссям, з пишними формами;) та це не головне, повторюсь.
Головне щоб дівчина була ввічлива, з почуттям гумору, у міру пошла, коли це потрібно, у цьому не потрібно комплексувати, все повинно бути в міру.

– Як себе вигнати із соціалок?

А навіщо? Одне діло, якщо ви працюєте, і під час роботи ви замість того щоб працювати, сидите у соціальних мережах. А друге, коли ви просто заходите щоб послухати музику, переглянути новини. Коли людина зайнята якимось своїми справами, то вона не має часу на ці дурниці.

– Який район у Львові найнебезпечніший?

Не знаю, мені дідусь розказував, що в 90-ті роки, Левандіка, була жахливим районом у цьому сенсі. А зараз – не знаю, насправді у кожному районі творяться такі речі, про які краще нам не знати, це було, є і буде.

Дякую Назарію за це цікаве інтерв’ю. Від себе додам, що все у тебе вийде, що запланував, можеш у цьому не сумніватися. Гарно відсвяткувати день народження. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Олег 07.04.2012 пише:

    З усього що я прочитав, найбільше мене зацікавило ось це: “Я взагалі не дуже то і святкую цю дату, зараз великі зусилля і кошти вкладаються у те, щоб я щасливо покинув Україну.” А куда саме ви їдите?

  2. Stakeholder 07.04.2012 пише:

    “вік – не показник” – це звичайно гарна фраза, але ліпити її до 18 років… 😡

    П.С. а де відповіді Разана на питання користувачів?

  3. YurOK 07.04.2012 пише:

    Назара вітаю з Днем народження!!!

  4. YurOK 07.04.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Сьогодні вам виповнилося 18-ть, це означає що можна купляти алкоголь

    Ніби алкоголь можна продавати людям від 21 року, а з 18 – то вроді сигарети

  5. Vorobus 07.04.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    П.С. а де відповіді Разана на питання користувачів?

    скоро буде
    😀 😉

  6. Vorobus 07.04.2012 пише:

    YurOK, одні кажуть так, інші, що з 21-ого. 😕

  7. Razan 07.04.2012 пише:

    Дякую усім за привітання!
    Їду я у Італію, Мілан.

  8. Архіваріус 07.04.2012 пише:

    Назар, вітаю з уродинами, нехай Господь Бог дарує тобі свою ласку та любов.

  9. vrubli 07.04.2012 пише:

    А от я погоджуюсь з назвою статті. Вона передає правильну суть Назара: незважаючи на свої юні 18-ть років це таки не може бути жодним показником, щоб судити про нього, оскільки він явно показує зрілість, досвідченість, та життєві роздуми які не завжди притаманні старшим людям.
    Успіхів тобі, Назаре!
    Окрім усіх побажань, які сьогодні лунають для тебе хочеться також побажати, щоб оточуючі тебе люди були сповнені також добра як і ти, бо ти справляєш враження дуже хорошої людини! 🙂

  10. ГОПНІК 07.04.2012 пише:

    ВІтаю братан бажаю міцного здоровя,всіх благ

  11. Razan 08.04.2012 пише:

    Спасибі усім за привітання! Радий бачити стільки позитивних коментарів!
    Дякую!

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Ліга чемпіонів. Реал 2:1, по пен. 1:3 Баварія (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*