Енергія – чемпіон України з футзалу - Блог про Львів

Енергія – чемпіон України з футзалу

Ми таки чемпіони

Чого так всі очікували сталося. Енергія зі Львова таки стала чемпіоном України з футзалу. На жаль, через особисті причини ваш автор не зміг відвідати останній матч.

У останньому 28-ому турі чемпіонату львівська команда на своєму паркеті приймала команду із Єнакієве – Єнакієвець.

Лише перемога дозволяла нашій команді прийти до своєї мети – чемпіонства у національному чемпіонаті. Чому так? А все просто, якщо основний конкурент «енергетиків» Локомотив із Харкова перемагав у своєму поєдинку на виїзді ЛТК, то Енергію треба було теж перемагати.

До матчу в інтернеті багато писали про те, що вже все давно вирішено, що Єначка «злиє» і так далі. Що я можу сказати, ніхто нічого не знає остаточно і сумніви лише залишаються сумнівами. А можливо Локо стимулював Єнакієвець?

До речі, Локо у своєму поєдинку переміг із рахунком 4-1. Енергія цього не знала, бо всі матчі проходили в одну і той же час.

Початок поєдинку як і вся гра показали, що боротьба на майданчику таки дійсно була. От. наприклад, по відео помітно, як за рахунку 4-2 на корись львівської команди у команди-суперника було багато моментів. А якби забили? Що було би тоді?

Поєдинок розпочався із місця в кар’єр. Вже на 4 хвилині Львів крикнув гол………… Це Сергій Тригубець.

Також читайте:   Жіноча збірна України обмінялася перемогами з італійками

Згодом Єнакієвець відігрався (Волянюк), але, все ж, останнє слово у першій 20-ти хвилинці було за господарями поля.

Відзначилися Коваль та Павленко.

Перший тайм завершився перемогою Енергії із рахунком 3-1.

Друга половина зустрічі була куди цікавішою. Гості побігли відіграватися, випускали 5-ого польового, але це їм мало допомогло.

Єдине, що змогли гості, так це забити гол престижу. Відзначився на 34 хвилині чудовим ударом Хурсов. Енергія після цього забила ще, відзначився Бондар, той що Дмитро.

Гості ще мали моменти, але забити так і більше не змогли.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу «енергетиків» із рахунком 5-2. А це означає, що Енергія стає чемпіоном України з футзалу сезону 2011/2012 років.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите фрагменти останнього поєдинку за участю нашої команди і те, як команда зі Львова здобувала своє друге чемпіонство:

Вітаємо нашу команду з перемогою і бажаємо завжди залишатися на такому ж рівні як зараз. Попереду новий сезон, єврокубки, в яких не потрібно підвести.

Львів святкує….. Зелено-білі перемогли.

Яким буде наступний чемпіонат дізнаємося вже зовсім скоро. Кажуть, що мають бути дві зони. Маячня? Думаю що з якогось боку і так, хоча.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. gritz 28.05.2012 пише:

    4 kvitki portugalia nimechina 120 evro shtuka, prodam po dva

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*