Футзальна команда Воробуса шукає спонсора

Чи буде ще команда у такому складі?

Хто цікавиться життям блогу, той знає, що нещодавно ваш автор з друзяками зібрали футзальну команду і брали участь у весняному турнірі на Кубок Львівщини-2012.

Свої змагання ми припинили на стадії 1/8 фіналу, що дуже прикро, бо лише зігралися як слід, а вже треба припиняти змагання.

Нічого, програвати теж треба вміти, наступного разу переможемо. Наша команда так захопилася тим футболом, що вже аж ноги чешуться щоб знову зіграти на якомусь турнірі. Заявок звісно що пропонують багато, але вибір таки хочеться віддати старим добрим знайомим із асоціації любительського міні-футболу Львівщини.

В суботу змагання на кубок завершуються, переможця буде визначено, а вже із 2 червня стартує футзальна прем’єр-ліга. Це вам не щось, а ліга найсильніших. Вже зараз прочитав, що там будуть брати участь досить цікаві команди з якими зіграти вже було би добре, а якщо випаде нагода то і можна заробити очки.

Як обіцяють організатори, якщо буде 8 команд, то гарантовано кожна команда зіграє 14 поєдинків, тобто я так зрозумів по два рази кожна з кожною. Хто набере найбільшу кількість очок, той здобуде звання чемпіона.

Про що піде сьогодні мова? Команда, яку ви знаєте під назвою – ЛДУВС також хоче прийняти участь у цих змаганнях. Але, але, але – спонсора у нас нема, тому і поки заявитися не можемо.

Як сказав мені тільки що колега по команді вступний внесок на турнір складає – 3000 гривень, саме де ми хочемо виступати, а у першій лізі – 2300 гривень. Саме, коли ти заплатиш ці гроші, то можеш виступати у турнірі.

Також читайте:   Чемпіонат Італії: «Аква&Сапоне» став чемпіоном (відео)

Сума здається не велика, але вона не всім по кишені, тому команда Воробуса шукає спонсора.

Якщо у якоїсь фірми чи організації є бажання допомогти нам, то ми можемо на матчах представляти вашу торгову марку. Реклама вашої компанії гарантована.

Звіт про кожен наш поєдинок можна також буде прочитати на цьому блозі.

Зараз паралельно ми ведемо переговори і з іншими компаніями, але поки що все безрезультативно.

Якщо ви хочете стати нашим спонсором, то зв’язатися із нами ви можете за адресою – vorobus1@ukr.net або за номером телефону – 093 705 43 36.

Автор блогу (Воробус) і його команда вас постараємося не розчарувати.

Кілька слів про команду. Вона молода, середній вік гравців складає 22-25 років. Є до чого прагнути. Зірок з неба ми не хапаємо, але як показав кубок по грі ми мало кому поступалися. Друга справа досвід, але він якраз приходить з часом.

Хлопці футболом займаються з юних років і чогось таки варті.

Якщо ж не хочете бути спонсором, то можете запропонувати гравцям спробувати себе в інших командах. Бажання є, але як воно буде покаже час.

Насамкінець, пропоную переглянути відео за участю нашої команди (команда Воробуса у білій формі):

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Arden 16.05.2012 пише:

    блін, я не можу комент залишити)

  2. Vorobus 16.05.2012 пише:

    Arden пише:

    блін, я не можу комент залишити)

    чого? 😮

  3. Stakeholder 16.05.2012 пише:

    ціла команда не може назбирати 3000 грн.? ви напевно на 1517 більше тратите 😀

  4. Vorobus 16.05.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    ціла команда не може назбирати 3000 грн.? ви напевно на 1517 більше тратите :D

    ну та якби могли то би не писав того 🙁 🙂

  5. і як результати?

  6. Vorobus 17.05.2012 пише:

    Володимир пише:

    і як результати?

    та чесно ніяк 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*