Скажи хто твій друг і я скажу хто ти - Блог про Львів

Скажи хто твій друг і я скажу хто ти

Хто твій друг?

Досить часто при розмовах людей вживається фраза – «скажи хто твій друг і я скажу хто ти».

Чи можна погодитися із цією фразою? Про це та інше читайте у сьогоднішній статті.

Хто такий друг? Це людина, яка завжди тобі допоможе, порадить і не залежить від того добре тобі в дану хвилину чи ні. Досить часто друзями називають людей, які для людини є просто знайомими. Тут не варто ототожнювати справжніх друзів із друзями у соціальних мережах.

Те, що там у вас 1000 друзів – ще нічого не означає. Це ваші знайомі, колеги по роботі, коханки і так далі. Справжніх друзів, запам’ятайте, дуже мало.

Але, нехай ви таки маєте друга, товаришуєте давно, маєте спільні інтереси, разом гоните і так далі.

Через деякий час ви знайомитеся із новими людьми. А можливо саме ця людина буде вашим другом? Все може бути, але ж щоб оцінити людину треба з нею досить тривалий час спілкуватися, побачити чим вона дихає, чи вона тебе не обговорює коли тебе нема і так далі.

Фраза «скажи хто твій друг і я скажу хто ти» досить цікава, бо коли ти з кимось дружиш, то відповідно і набираєшся від цієї людини звичок.

Чи можде тоді людина бути схожою на свого друга? Спробую, традиційно, розглянути цю проблему чи навіть твердження за двома точками зору.

Отже, перша точка зору – «друзі між собою подібні».

Також читайте:   Не вживайте алкоголь, бо це зло!!!!

Кажуть, що з ким поведешся, від того і наберешся. Наприклад, твій друг дуже любить нічне життя, часто на нього ходить, а ти не любиш. Але, з часом і ти звикаєш до такого життя і ви вже разом ходите на диско, там гуляєте з дівчатами і так далі.

Поступово один в одного ви перебираєте манери і чимось стаєте подібними.

«Друзі між собою не подібні».

Кожна людина по своєму унікальна і ніхто на неї не може вплинути. Деколи люди кажуть, що ця людина досить хороша, але я з ним дружити не буду, бо він дружить з марсело, а той любить 1517, а він споює всіх і так далі.

Як на мене, повна маячня. У людини можуть бути різні друзі і не факт, що всі на нього будуть впливати. Що ж це тоді за людина, якщо вона не має своєї думки?

Щодо теми хлопців і дівчат, то дружба їхня чимось подібна, але все до пори, до часу. Коли в людей починається своє сімейне життя, то і за друзів поступово забувається. Звісно, зараз багато хто скаже, що справжнього друга ніколи не забудеш, але ж забувають і це факт.

Підводячи підсумок цієї філософської статті скажу, що ніколи не треба слухати що тобі кажуть інші люди. Коли ти сам переконаєшся хто є хто, тоді і зробиш правильні висновки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arden 16.05.2012 пише:

    насправді тема справжніх друзів невичерпна. але погоджуся, що які б не були у тебе близькі друзі, потрібно мати свою думку.
    і коли ти починаєш будувати стосунки а згодом і сімейне життя, то ти не забуваєш друзів. просто дещо міняються пріоритети. повинно бути розуміння, що з друзями ти спати в одному ліжку не будеш і так далі. просто не так часто будете бачитися. але якщо друзі справжні, то вони самі знають і їм нічого пояснювати не прийдеться.

  2. vrubli 16.05.2012 пише:

    Я не погоджуюсь з фразою “скажи хто твій друг і я скажу хто ти” до цього можна привести хоча б біблійний приклад Юди Іскаріота, котрий зрадив своїх ближніх.
    Звісно поза релігійним баченням можна просто це розглянути як факт того, що не завжди той хто друг тебе відзеркалює, а натомість може бути повною протилежністю тобі і впливати на тебе позитивним чи негативним чином, це вже залежно від характеру.

  3. Arden 16.05.2012 пише:

    vrubli, ну та і це ще також залежить від тебе. як ти піддаєшся впливу інших людей.

  4. Архіваріус 16.05.2012 пише:

    vrubli, Але Іуда ні для кого не був другом.

  5. VikiMouse 17.05.2012 пише:

    правильно, не дружіть з паном Марсело ато він дійсно споює! 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*