Як спланувати подорож за кордон: самостійно чи через турфірму? - Блог про Львів

Як спланувати подорож за кордон: самостійно чи через турфірму?

Як спланувати подорож за кордон?

Сьогодні надворі, 24 травня, четвер. Передостанній робочий день тижня.

Погода явно не літня. З самого ранку падав дощ і то такий сильний що аж збудив вашого автора. Прийшлося чекати 9 годину ранку, сидячи за комп’ютером і дивлячись фільмєц жахів. Ой би ще поспати.

Зараз вже погода стабілізувалася, можна ходити навіть у футболці, тому сподіваюся і на далі буде тепло.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про відпочинок. Сезон відпусток починається і скоро ми вже будемо лежати на сонечку і дихати морським повітрям.

Куди ж поїхати відпочивати? Варіантів є багато, але з скількома людьми не спілкувався, всі кажуть мені, що найоптимальніше їхати закордон. Там ціни такі самі як і у нас, але сервіс кращий. Принаймні так кажуть люди.

Для того щоб їхати за кордон що треба мати? Закордонний паспорт, гроші і бажано компанію. Самому я думаю вам буде не цікаво, хоча це ще як у кого які смаки.

Як спланувати подорож за кордон: самостійно чи через турфірму?

Самостійно

Треба їхати, як кажуть, дикуном, самим шукати хату, домовлятися за ціни та і щось я дуже сумніваюся, що буде така річ як – все включено.

Хоча, з іншого боку, дикуном також цікаво, бо може бути дешевше чим через цю ж турфірму.

Турфірма

Зайдете, вам порадять що, куди і за скільки, домовляться за ваш готель, транспорт і так далі. А коли ще є все включено, то відпочиваєш і навіть не дихаєш. До речі, кажуть слов’янський народ любить там пиячити і ще й як. 😀

Також читайте:   Підйом Воробуса і компанії на гору Петрос. Частина друга

Ціни, а це як натрапиш. Бувають дорогі тури, бувають дешеві. Кажуть, що це ще все залежить від того, в який місяць їхати і куди.

Наприклад, колега порекомендував мені зайти у туристичну агенцію OTi Tour, з якою їздив на моря. Знаходиться вона по вул. Чайковського, 20 на третьому поверсі, недалеко від філармонії. Зайшов Воробус такий туди і зразу повіяло відпочинком. Кругом намальовані моря, океани, відпочиваючі, я вже хочу на море… Розказали мені там все, показали, аж голова тріщить. Ще якби цю чорненьку дівчину з собою взяти, що мені розповідала про різноманітні тури, то взагалі би життя вдалося 🙂

Порекомендувала вона мені багато чого. Можна і в Крим поїхати, і за кордон махнути на моря майже за ті самі гроші вийде. Буду думати. Напевно таки десь полечу на своїх крилах або ж на крилах літака. 🙂

Висновок до статті наступний:

Звісно, що відпочивати кожен любить по-своєму, хто на дивані, хто дикуном, а хто їде через турфірму. Як на мене, якщо ви зібралися за кордон, то кращий варіант саме останній.

А як вважаєте ви? Можливо багато з вас вже були за кордоном і поділяться власним досвідом з нами. 🙂

Про всяк випадок даю телефони і сайт турфірми, може комусь знадобиться: (032) 261-35-70, http://otitour.com.ua/.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 24.05.2012 пише:

    Как человек сведущий о разных путешествиях, могу сказать одно – по родных сторонах, где можно объяснится на русском языке, можно обойтись и без турагентов и всяких там туристических фирм. Но вот отправляясь за границы, где все говорят на чистых иностранных языках, нашему брату туристу приходится туго. В таких ситуациях лучше всего обратиться к турагенту или соответствующую фирму, где тебе предложат полный пакет услуг, и главное, что ни о чем заботиться не надо, за тебя все решат. Бывал в заграницах и почти всегда пользовался услугами туристических фирм. Головной боли поменьше.

  2. Архіваріус 24.05.2012 пише:

    Звісно, що по путівці ніби спокійніше їхати, але Архіваріус більше любить подорожувати з наметом, тому послуги посередників йому не потрібні. Вивчайте іноземні мови, і весь світ буде у ваших ногах. :hello:

  3. Оксі 24.05.2012 пише:

    А я таки люблю,коли у мене все розписано й заплановано.Коли нічого не потрібно організовувати.Відпочивати а не думати: як,хто ,де й коли….Звертаюсь в турфірму й обираю свій “РАЙ” 8)

  4. Спочатку треба через турфірму, а потім колись по можливості самому…

  5. Роман 15.06.2012 пише:

    Все таки безпечніше і комфортніше через перевіреного оператора 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*