Як Воробус бавився у лотерею - Блог про Львів

Як Воробус бавився у лотерею

Лотерея

Що тільки не видумують люди, щоб збагатіти. Одні купляють продукти за малу ціну і продають по дорожчій, інші працюють на чотирьох роботах, ще одні грають в азартні ігри тощо.

Сьогодні Воробус розповість нашим читачам як він грав в одну лотерею.

Невже автор блогу став багатим, як це він так грав та багато іншого читайте далі.

Діло було так. Йде такий ваш автор змучений з роботи і тут зустрічає свого давнього приятеля, а він страшний фанат азартних ігор. Щось там вгадує, витирає, плюється, радіє. Одним словом – нема чим зайнятися і розважається.

Потягнув він Воробуса з собою. Цитую: « та йдемо, та почекаєш мене, та і ще по дорозі порозмовляємо як життя молоде, чи не женився ще і так далі». І хоч я не хотів йти, він мене таки вмовив.

Заходимо ми у місце де продають лотерейній квитки, друг одразу ж щось там почав закреслювати, біля нього ще багато. Розсмішило мене те, що люди купляють лотерейки і щось там стирають і стирають. І то би чоловіки, а то і сім’ями приходять.

Напевно таки щось виграють. Чекати свого друга вже дістало, підходжу до касира і починаю з нею розмовляти чи дійсно люди тими стираннями щось виграють. Касирша сказала що так, але я щось сумніваюся що вона сказала правду.

Також читайте:   У парку культури з'явився новий атракціон "Ланцюжкова карусель"

Поки друг там стирає, заповняє, Воробус теж вирішив зіграти у лотерейку. Їх там було повно, а ціна коливалася від 2 до 20 гривень. Не люблю я цих азартних ігор, але коли друг сказав що його колега колись виграв пару тисяч, думаю ладно, піду проти принципу і зіграю.

Чому проти принципу? Бо чесно, вважаю що всі ці лотереї до добра ніколи не приводили. Нерви, витрачання грошей, кому це потрібно. Хоча, люди виграють, але все залежить від вашого щастя.

Воробус купив найдешевшу лотерею за дві гривні, бере монету, стирає і тут виграш 1000 гривень. Опапа, невже пощастить.

Але, це ще не все. Лотерея називається «Гол» і там серед трьох картинок треба знайти слово – «гол». Люди затихли, бо я сказав що йду на тисячу гривень і зразу розтихли.

Бажаного слова не було. Тьху… Пам’ятаю, останній раз грав у щось подібне десь у років 18-ть, але тоді лотерея коштувала три гривні і я виграв приз – три гривні. Свято прямо. Ахааах.

Цього разу я схарився і кажу до друга, цитую: «довго ще я буду тут тебе чекати?» Через деякий час він прийшов і ми пішли далі балакати. Ось так я грав у лотерею.

А ви колись щось вигравали чи так як ваш автор заплатив 3 гривні і виграв 3 гривні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*