І знову на нас чекають вихідні

Вихідні

І знову робочий тиждень, як же не хочеться нічого робити, тільки би лежати на дивані або ж їсти шашлики.

Сьогодні надворі 25 червня, понеділок, спеки такої вже нема як була у минулі дні, тому вперед, до роботи…. Ото сказав, сам сидить тут і лінується. Думаю якби то вже дочекатися четверга і втекти геть з міста на природу, озерце, поплавати, полежати на гамаку і політати на повітряній кулі.

Але то в мене думки пробігають….

Цей тиждень обіцяє бути не таким як завжди. Чому? І справа не у відпустках, форс-мажорах і так далі. Все по-іншому.

В кінці тижня на українців чекають чотири вихідних дня. Чому так?

28 червня – Україна буде святкувати День конституції України. Цей день випадає у четвер, а отже держава вирішила не обтяжувати нас і зробила ще й п’ятницю вихідною. А після п’ятниці що наступає? Правильно, субота та неділя, які також є вихідними.

Тому, цього тижня ми матимемо, увага, аж чотири вихідні – з 28 червня і по 1 липня. Чим не нагода десь поїхати і відпочити від міського життя, машин, трамваїв і просто комп’ютерів.

Але, є єдине але. Згодом п’ятницю 29 червня треба буде відпрацьовувати у суботу 7 липня. Тому не треба сильно радуватися. Хоча, всі ми добре знаємо які ці відпрацьовування. Головне побути на роботі до обіду, а там вже і всі по домах. Тільки ви нікому не кажіть. 😀

Також читайте:   Враження від катання на курорті Плай

Багато хто каже, що би вже щось робили в Україні, а то лише відпочивають і відпочивають. Воно то так, але людина така вже від природи, що краще їй вже відпочивати чим працювати. Тільки би гроші хто давав.

Шкода людей, які працюють у приватних фірмах і їх ніхто не відпускає, а таких є багато. От для прикладу, моїх знайомих багато кого не відпускають і кажуть працювати. Добре би було, якби був вихідний у всіх без винятку, таким як є Новий рік чи Великдень, але такого нема.

Якби там не було, треба йти до роботи і чекати вихідних, вони вже не за горами. Саме в кінці тижня вже можна буде як слід відпочити від буденного нудного життя.

До речі, дивлячись на сьогоднішню хмарну погоду багато хто подумав, а може на ці якраз вихідні буде вона поганою. Не знаю як там буде потім, але поки що прогноз погоди радує око. Починаючи від четверга і до неділі буде тепла і що найголовніше – суха погода.

Спостерігати за погодою у Львові та в інших містах ви можете на – сайті пана Марсело.

Вихідні не за горами!!! Чекаємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Lvivtato 25.06.2012 пише:

    Це насправді є проблема. Жінка працює на державній роботі, у неї в пятницю вихідний. А я змушений працювати… Потрібно, щоб закону дотримувалися усі.

  2. Stakeholder 25.06.2012 пише:

    ага, от добре було при совку, приватних фірм не було, можна було байдики бити всім разом 😡

  3. Stakeholder,
    Ага, дуже добре було…

  4. Пилип Арсенійович 25.06.2012 пише:

    Село, село і знову село…. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*