Коли не спиться…

Безсоння

Євро-2012 триває… Вчора, 20 червня на чемпіонаті був вихідний день. А що це означає? А все просто, фан-зона пустувала, лише декілька людей самостійно себе розважали.

Признаюся вам чесно, із приходом літа щось у вашого автора пропав сон. Куди? А хто його знає. Нема сону і все. Хтось може сказати, що сон можна надолужити вдень. Воно то так, але якби ж то не було роботи і можна було виспатися.

Воробус випав з колії і тепер практично не спить. То Євро-2012, то ще щось, то знайомі приїхали, то футбол, одним словом весело.

Зі сну вибився і спати зовсім не хочеться.

Причини? Та навіть не знаю, чи то закохався чи то щось залетіло у голову? Можливо це шпак який не дає спати? 😀

Що робити? Можна приймати снодійні таблетки, але це кажуть не здорово, тому я думаю з часом організм таки випаде із сил і я таки засну, а поки просто займаюся корисними справами.

Щось мені в останні дні сподобалося тинятися нічним Львовом. Ви собі навіть не уявляєте як це класно. І справа навіть не у тому, що зі мною є якась компанія, люди п’яні. Навпаки, Воробус ходить сам і милується тишиною міста.

От буквально сьогодні довелося потинятися центром міста і його околицями. Народу мало, переважно можна зустріти алкоголіків та патруль. Деколи навіть здавалося, що зараз вони підійдуть до мене і почнуть питати а що ти тут робиш. Але, ні, все якось спокійно.

Також читайте:   Проблеми з платежами та банкоматами "Приватбанк" продовжуються

Можливо це Євро на них повпливало? Може бути. Львів заснув, автівок нема, і тільки даїшники на вулиці Шота Руставелі не сплять. Якась компанія їхала з диско, а тут вони із перевіркою документів. 😀 Ой, як я посміявся.

Люди думали, що вже нікого ніде нема, а тут на маєш. 😀

Вже сьогодні знову будуть матчі Євро-2012. Між собою зустрінуться збірні Чехії та Португалії. Гра обіцяє бути цікавою і цілком можливо, що ваш автор знову поїде в центр, щоб разом із людьми переглянути цю футбольну подію, і не подумайте що я перебільшую. 😀

Четверта година ночі минула, стаття написана, а я ще досі не спав. Цікаво як буде і на далі розвиватися ця ситуація.

Раджу вам, все-таки, колись так як я прогулятися нічним Львовом. Атмосфера незабутня, лише щоб дощ не падав. Хоча, Львів вже давно асоціюється у людей із дощем. Так що, вперед….

Завтра буде день, а з ним і нові враження. Здається ваш автор таки починає позівати і хочеться спати…

P.S. А у вас бували такі випадки як у мене, що дійсно спати не хочеться і як ви з цим боролися?????

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 21.06.2012 пише:

    Кому не спится в ночь глухую…? 😆

  2. vrubli 21.06.2012 пише:

    Не парся, пташе, все з тобою нормально, буває, що ночами не заснути, але це проходить. 🙂
    А стосовно прогулянок нічним Львовом – звісно, що така атмосфера зачаровує, проте не завжди такі прогулянки безпечні, з легкістю можна наткнутись на зграю п’яниць, яким бракує 5 гривень до пляшки і почнуться бійки і т.п…
    Також пропоную тобі прогулятись при змозі ранковим Львовом – зі самісінького ранку, коли вже минуло світання, а люди ще сплять місто не менш привабливе! 💡

  3. Vorobus 22.06.2012 пише:

    vrubli, можливо тебе послухаю 😛 😛 😛

  4. Архіваріус 22.06.2012 пише:

    vrubli, Так, кожен ранок несе прохолоду…, і це дуже радує почуття, звісно, якщо вони є. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*