Квитки в електротранспорті змінили свій дизайн - Блог про Львів

Квитки в електротранспорті змінили свій дизайн

Вартість проїзду таки підняли

Про що так довго говорилося, таки сталося.

Трамваї таки подорожчали і сталося це ще минулого тижня.

Ця подія якось відійшла у сторону, бо самі знаєте зараз всі живуть лише футболом. Євро-2012 триває і буде воно тривати ще до кінця місяця.

Навіть, хто не зауважив, вже блог трохи змінив свою назву і став блогом про Львів, Євро-2012 та інші приколи. 😀 Поки буде чемпіонат, то і будемо за нього розповідати. 🙂

Може і Воробус собі якісь роги прикупить і закладе на голову. 😀

Жарти, жартами, та повертаємося до трамваїв.

Вчора вашому автору довелося їхати на цьому виді транспорту. На перший погляд нічого екстраординарного, іноземців багато, але зміни таки є і у чому ви би думали? Правильно, у квитках.

Із підняттям вартості проїзду – змінився і дизайн квитків.

Щодо цніи, то відтепер, щоб проїхати у трамваї дорослій людині треба заплатити не звичні 1 гривню 25 копійок, а одну гривню 50 копійок.

Є ще пільгові квитки, але за ними їздять лише студентти та учні шкіл. Перших, до речі, вже є достатньо мало, бо ж канікули. Такий квиток їхньому гаманцю обійдеться у 75 копійок.

Тепер переходимо до дизайну квитків. Отже, заходжу я у трамвай, підходжу до водія, оплачую проїзд і мені дають квиток. Марсело би сказав, що капітанчик наш любимий відпочиває. 😀

Також читайте:   Трамвай на Промислову буде їздити із 15 жовтня?

Новий дизайн квитка

Квитки є синього та помаранчевого кольору. Вони дійсні як у трамваях, так і у тролейбусах. На квитку зображений будинок, що дуже схожий на будинок міської ради у Львові. Вверху пише великим буквами – Львівелектротранс.

Але і це ще не все. На фото цього не видно, а ось коли будете їхати трамваєм і не зайцем, а таки купите квиток, то зверніть увагу на захисний код. Так, вже давно багато хто говорив, що у Львові квитки підробляють і досить часто. Із захистом, можливо деякий період цього робити не будуть.

Мені сподобалася фраза однієї панянки, яка зайшла у трамвай яким їхав Воробус, цитую: «І довго ще будуть все міняти і міняти? Ніколи стабільності нема».

Можливо ця пані у чомусь і була права. Як не то міняють, то вартість проїзду піднімають.

Проїзд в електротранспорті підняли, але чи не піде за ним і підвищення плати за проїзд у маршрутних таксі? Оцього би дійсно дуже би не хотілося.

Поживемо, побачимо, а поки треба думати про футбол. Скоро п’ятниця, а це означає, що буде знову футбол, на цей раз між збірними України та Франції. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 12.06.2012 пише:

    Дизайн квитка лайно :mrgreen:

    Де обіцяні електронні квитки??? 😈 😈 😈

  2. vrubli 12.06.2012 пише:

    Jorgen пише:
    Може і Воробус собі якісь роги прикупить і закладе на голову

    Воробусе, дозволь розвіяти твої ілюзії: зазвичай роги не купуються, а їх тобі хтось “наставляє” і це є далеко не найкращою подією… 😀

  3. Vorobus 12.06.2012 пише:

    vrubli, все ти знаєш 😛 😀

  4. vrubli 12.06.2012 пише:

    Vorobus, далеко не все, просто застерігаю тебе, а то ще почнеш вихвалятись кажучи: “а я роги маю”, а тобі співчувати почнуть 😀

  5. Vorobus 13.06.2012 пише:

    vrubli пише:

    Vorobus, далеко не все, просто застерігаю тебе, а то ще почнеш вихвалятись кажучи: “а я роги маю”, а тобі співчувати почнуть :D

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  6. Архіваріус 13.06.2012 пише:

    Бамажка, як бамажка, тільки трохи дорожчою стала. А от що з нею до кінця року буде? Дизайн зміниться та й вартість заодно зросте.

  7. vrubli 13.06.2012 пише:

    VorobusЕ, ти так часто імітуєш :facepalm: що в тебе вже мабуть шишка на лобі вискочила, настільки часто себе вдаряєш 😀

  8. Валентина 25.06.2013 пише:

    що за напису ззаду квитка???

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*