Футзал. Кубок Львівщини-2012. Енергія 6:3 Вісла

Енергія перемагає

Скучив Львів за великим футзалом. Ще б пак, чемпіонат України завершився давно, а зараз на черзі міжсезоння, яке скоро завершиться.

Цього року як і минулоріч, у рамках підготовки до чемпіонатів своїх країн, у Львові проходить Кубок Львівщини. Сьогодні він стартував і вашому автору довелося побувати на одному із поєдинків.

Як ви мабуть здогадалися, це був матч за участю господарів паркету – львівської Енергії. У звітному поєдинку їхніми суперниками були гості із Польщі – команда Вісла.

Розпочну із організаційних моментів, отже, на цю гру прийшло досить так багато людей. Вхід у палац спорту «Галичина» – безкоштовний та і люди скучили за футзалом, а він ще й, все-таки, європейського рівня.

Розпочався поєдинок якось в’яло, навіть більше, гості більше атакували, але вдало грав кіпер Енергії – Лисенко. А вже перша по-нормальному конструктивна атака Енергії призвела до голу.

2 хвилина – львівська команда заробляє штрафний, господарі поля його розіграли і Максим Павленко вдало пробив у ближній кут воріт польської команди. Взагалі вам скажу, що поляки сподобалися, але хіба що в атаці.

Вони пробували бити, розігрувати комбінації, воротар вдало вводив м’яч у гру, але в захисті вони взагалі не вміють грати і нехай вони на мене не ображаються.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 9:2 Спортлідер +

До перерв Енергія ще відзначилася тричі, голи на рахунку – Струка, Бондаря, Овсянникова та Тригубця.

Вісла ж відповіла одним голом Чеха, який вони забили після неузгоджень воротаря Енергії – Лисенка та захисників.

Що буде у другому таймі? Саме таке питання задавали собі люди під час перерви. Гра практично зроблена і по такій грі у гостей шансів не було.

Енергія розпочала другу половину зустрічі спокійно, і так було помітно грає більше на утримання рахунку.

Суперники ж далі пролітали у захисті і зрідка атакували. І якби Енергія була більш влучнішою, то забила би ще більше голів, а так відзначився ще раз Струк.

А 28 хвилина мене розсмішила не по-дитячому. Енергія протягом кількох секунд пропустила два голи. Чи то розслабленість, чи що сталося?

Коуч господарів поля одразу ж зробив зміни у складі і більше шансів гостям не дав.

Звучить фінальна сирена, Енергія перемагає із рахунком 6-3 та чекає на завтрашній поєдинок, а він обіцяє бути окрасою турніру.

Ще б пак, черговим суперником львівської команди буде – володар Кубка Росії та один із лідерів цього чемпіонату – команда Газпром – Югра.

Початок цієї гри о 18 годині за київським часом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*