Підсумки Кубка Львівщини – 2012 - Блог про Львів

Підсумки Кубка Львівщини – 2012

Цього року лише п'яті

Вчора у Львові завершився міжнародний товариський турнір з футзалу під назвою «Кубок Львівщини-2012». Як і традиційно він пройшов «на ура» і напевно глядачі та керівники клубів задоволені цими змаганнями.

Протягом чотирьох днів палац спорту «Галичина» жив футзалом. З самого ранку і до вечора проходили поєдинки.

У сьогоднішній статті спробую підвести підсумки цього турніру, а саме що сподобалося, а що ні.

Отже, розпочну із організаційних моментів. Тут все було на високому рівні, плюс для глядачів було добре, що вхід був безкоштовним. Єдине шкода, що не приїхало ще кілька сильних команд із Іспанії та Росії. Зокрема мені хотілося би побачити у ділі такий колектив як Динамо Москва.

Хто переміг? Отже, розпочнемо із фінального поєдинку, в якому зустрілися грузинська Іберія та російська Газпром-Югра.

Фінал вдався, кращими в цей вечір на паркеті були все-таки росіяни, але грузини зіграли грамотно в захисті і на контратаках забили. У підсумку 3-2 на користь грузинів, які з третього разу таки виграли турнір у Львові.

Третіми фінішували гравці польського Рекорду, які у матчі за третє місце обіграли луганський ЛТК з рахунком 3-1. За поляків нічого сказати не можу, бо гри цієї команди не бачив, а ось луганчани сподобалися, особливо у грі із Енергією, яку вони обіграли закономірно.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Говерла (відео)

Схоже молодь Романа Ковальчика в майбутньому сезоні обіцяє бути серйозним міцним горшком.

У матчі за 5-6 місця між собою зустрілися львівська Енерігя та рівненський Кардинал-Рівне. Енерігя каменя на камені не залишила від гостей із Рівного та перемогла із рахунком 8-1.

Що можна сказати? Енергія на цьому турнірі не вразила. Можливо, все-таки навантаження на зборах далися взнаки, але команда виглядала слабо. За Кардинал взагалі мовчу, щось їм цього разу не пішло.

У матчі за 7-8 місце зустрілися львівський Лемберг та польська Вісла. Поляки закономірно перемогли і варто сказати ця команда доволі таки пристойна. Те, що вона не змогла здобути вищого місця як на мене просто не фарт, резерв в них є.

Лемберг? Я не знаю для чого вони взагалі грали у цьому турнірі. І хоч це мої земляки, але виглядали вони найслабше і це при тому, що у своєму складі вони мали багато досвідчених гравців.
Але, як кажуть головне не перемога, а участь.

Турнір у Львові завершився, команди роз’їхалися. Попереду в них змаганнях у чемпіонатах і нові перемоги та поразки. 🙂

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*