Як Воробус передавав вітання по радіо

Воробус на радіо

Перший робочий день нового тижня завжди важкий і для вашого автора він став не виключенням. Роботи – багато, так і хочеться відпочити як робив це на минулих вихідних.

Ех би поспати зараз на диванчику. Ляпота була би….. або ж на гамаку полежати.

Зайшов на кілька хвилин в соціальні мережі, питаюся друзів як вони поживають і всі як один мучаться, хочуть спати чи вже додому, цитую: «Спати хочу, начальник – дурко, вчора бухав, нині похмілля, чекаю вечора, щоб зустрітися із коханою людиною, в мене депресія…»

І тут ваш автор вирішив зробити їм цікавий подарунок. І мені настрій підніметься і люди будуть задоволені. Щоправда, подібного щи ніколи не робив.

Отже, що зробив Воробус? Невже вліпив себе на рекламних щитах? 😀

Справа у тому, що час від часу ваш автор любить слухати радіо, я собі працюю, а музика грає і грає. Аж раптом сьогодні випадково почув що в обідню годину триває програма по замовленнях.

Хмм, цікаво, чи можна когось привітати таким чином? На телефон в Київ дзвонити не буду, бо шеф мене приб’є потім, смс-ки слати також не хочеться, а ось з інтернету щось написати можна, поки ніхто не бачить.

Також читайте:   У парку "Знесіння" відкрили мотузковий парк

Заходжу на офіційний сайт радіо, шукаю де то написати повідомлення і пишу, цитую: «Передаю вітання Юрію, Володимиру, Наталії, Оксані, Уляні і зубному, давайте працюйте і не скучайте, на вихідні поїдемо в гори, Наталя, скоро будемо святкувати день народження». 😀

Правда ведучий деякі прізвища зжував, але то таке. Вже якось переживу цю похибку.

Одразу ж після написання повідомлення замаячив всім перерахованим друзям, щоб ті слухали радіо. Дехто казав, що та ну його, часу нема і так далі, але все ж двоє людей, таки чули це повідомлення.

Цікаво було як вони потім реагували, дівчина написала що дуже круто, а колега, що на футбол таки мене в середу візьме.

Як кажуть, і мені було приємно, і людей трохи повеселив.

Робочий день завершується, ще якихось кілька годин і ми скажемо будьте здорові, побачимося завтра. 😀

До речі, якщо хочете привітати людей подібним чином. напишіть у пошуковій системі – «Наше радіо», зайдете на їхній сайт, там є меню «написати повідомлення», вказуйте ім’я, пошту і маєте привіт. Єдине, що треба, так це попасти у часові рамки програми привітань. Тоді вона була з 13 і до 14 години. Знаю, що ще є ввечері.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Myk2 20.08.2012 пише:

    Єдина фігня, що “наше радіо” то на 90% їхнє радіо, а так приємно почути привітання. До речі майже всі радіостанції що транслюють у львові мають сайт і думаю можна знайти підходящу програму вітань.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*