З днем Блогу!!! - Блог про Львів

З днем Блогу!!!

А ви маєте блог?

Сьогодні надворі 31 серпня, звичайний робочий день. Але, якщо добре подумати, то не зовсім він і такий звичайний, швидше не звичайний.

Справа у тому, що саме сьогодні п’ятниця, а це означає, що якихось кілька годин і наступають вихідні та можна знову розслабитися як слід, десь виїхати на природу чи просто поспати і почитати книжки як PVS.

31 серпня – це останній день літа, завтра вже буде осінь, а там вже досить близько до зими, яка цього року має бути ой якою лютою.

31 серпня – це останній день канікул у дітей і студентів. Офіційно звісно, бо навчання розпочнеться вже з понеділка. Знову ті ксерокопії, підручники, рюкзаки, одним словом – треба гризти граніт науки, поки його не згризли інші.

31 серпня – це початок нового футбольного сезону Воробуса і матч за суперкубок Європи між Челсі та Атлетико.

А ще 31 серпня – це моє професійне свято і ще великої кількості людей, які так само як і я пишуть для людей, діляться своїми враженнями про ту чи іншу подію у свої щоденниках (блогах).

Перша за все хочу привітати всіх блогерів із Днем Блогу, бажаю вам наснаги до написання нових статей, здоров’я, витримки тролів та просто хорошого настрою. Блогери є різні: початківці, старожили, але всі вони наділені ідеєю писати, писати і ще раз писати…

Також читайте:   Рідна мати моя (моїй мамі присвячується)

Щодо ідеї пана Бузейчука написати кілька речень про цікаві для мене блоги, то я її з радістю підтримаю, отже:

1. Фотоблог – блог, де ви можете побачити дуже, дуже багато фотографій на різну тематику: від природи до людей, від цікавих місць до фото комах і тварин.

2. Блог про Карпати і не тільки. Натрапив на цей ресурс тоді, коли шукав інформацію про різні подорожі. Хороші розповіді робить цей пан.

3. Блог бувалого тамади. Так як Воробус ще не одружений, то мені цікаво читати цей ресурс.

4. Блог пана Смичника. Так як я спортсмен, мені цікаво читати про теми, які він висвітлює. А найбільше мені сподобалася його стаття про кидання пити і курити. 🙂

5. Культура Мистецтво Люди – блог пані Natali. Пише на всі теми, я навіть залишив декілька коментарів по темах туризму. 🙂

Святкуємо день Блога разом, але багато не пийте, бо алкоголь – це зло.

P.S. І як не згадати пана PVSа. Хорунжій, не будь занудою, бо деколи прочитаю щось від тебе і спати хочу, женися давай або в подорожі їзди з нами, а то деградуєш. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 31.08.2012 пише:

    Вітаю. Натхнення і заробіткіів:)

  2. Stakeholder 31.08.2012 пише:

    приєднуюсь до привітань, оскільки натхення і заробітків вже побажали, то я побажаю професіоналізму), порадив би кожному блогеру не полінуватись і прочитати хоча б одну книжку з html/css), ато деколи зайдеш – хороший блог, цікавий автор, але щоб подивитись повнорозмірну фотку треба пройти через декілька сторінок, хочеш підписатись, а немає rss), отже творіть, та не забувайте про технічний бік своєї справи :hello:

  3. Приємно, що про мене згадали, але справедливість має торжествувати завжди: ідея про публікацію посилань у День блогу належить не тому панові, про якого ви сказали) Це вже досить давня традиція відзначення свята.

  4. Архіваріус 31.08.2012 пише:

    Вітаю, творчого натхення та освоєння граматичних правил. 😀

  5. Akceptor 31.08.2012 пише:

    +1 до привітань

  6. PVS 31.08.2012 пише:

    Володимир пише:
    Це вже досить давня традиція відзначення свята.

    Багатовікова 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. День Блогу - 2012

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*