Ім’я Віра - Блог про Львів

Ім’я Віра

Ім'я Віра

Сьогодні надворі 30 вересня, останній день першого осіннього місяця. Зранку була не дуже то і льотна погода, падав дощ і вже навіть подумалося, що тепла не буде. Зараз же погода стабілізувалася і можна спокійно піти погуляти і насолодитися промінчиками сонця, яке скоро нас покине.

А ще сьогодні неділя, вихідний день, можна відпочивати, бо завтра на роботу і щось посвяткувати. Не знаєте що? Хто не знає, тим скажу, що саме у цей день свої іменини святкують дівчата, які носять такі чудові імена як: Надія, Любов, Софія та Віра.

Щастя вам, дівчата, радості від життя, посмішок і щоб ви були як те сонце, яке на 16 годину світить у Львові і нема жодної хмаринки.

Саме про ім’я Віра ми і розповімо сьогодні у нашій традиційній рубриці «Імена».

Ім’я Віра російського походження і означає – «Віра, вірити у щось, когось» і так далі.

Ця дівчина – цілеспрямована людина. Віра знає, що їй необхідно в житті, часом здається, що вона позбавлена емоцій і у всіх її вчинках і діях присутній тільки холодний розрахунок.

Це одразу ж викликає в оточуючих людей деяку обережність у спілкуванні з нею, тому подруг у неї практично немає – її оточують просто знайомі, і то, швидше за все, ті, які їй з якихось міркувань корисні. Якщо в дитинстві її навчать мріяти, будуть виховувати в обстановці радості, зможуть зробити її характер більш ніжним і веселим, тоді Віра зможе бути в житті більш щасливою. Завдяки своїй розсудливості, вмінню контролювати емоції вона буде більш товариська, і це допоможе їй у житті.

Також читайте:   Ім'я Олексій

В дитинстві вчиться добре, хоче знати багато наук, ні з ким не конфліктує, що дуже подобається людям.

Вона – добра, терпелива, відповідальна, обов’язкова. Не терпить сварок і конфліктів, йдучи від них. Для неї робота, побут, гроші – це борг і неминучість, втім як і сім’я. Її темперамент низький, а це означає, що для неї важливо, що за людина буде поруч з нею (духовно). Їй важко утримати і зберегти свої цілі, так як вона схильна до заниження своєї самооцінки і переключенню на допомогу і реалізацію чужих цілей. Вона не може бути лідером, так як в цьому випадку звалить всю роботу на себе. Вона не має таланту від народження, але може його отримати, якщо знайде себе у творчості. Найкраще їй підійдуть професії: вчитель початкових класів, логопед, педіатр, бібліотекар або мама своїх дітей, яких повинно бути багато. У родині її необхідно звільнити тільки від заробляння грошей; побут вона все одно нікому не віддасть, так як їй необхідно відчувати почуття обов’язку і відповідальності.

Щодо любовних справ, то Вірі найкраще крутити шури-мури із такими людьми як:

Вадим, Всеволод, Георгій, Григорій, Геннадій, Євген, Єгор, Захар, Ілля, Леонід, Любомир, Михайло, Назар, Орест, Павло, Петро, Юліан, Олександр.

Нічого путнього не обіцяють стосунки із: Валеріями, Владиславами, Олегами, Сергіями, Олексіями, Антонами.

Насамкінець, пропоную послухати пісеньку, яку співає саме сьогоднішня іменинниця Віра:

P.S. Гарно відсвяткувати, іменинниці!!!

Фото: jeans.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 01.10.2012 пише:

    Воробус! Ти нашо фотку обрізав. А-я-я-й!!!

  2. Jorgen 01.10.2012 пише:

    zars, 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*