Кличко перемагає Чарру (відео)

Віталій Кличко перемагає

За відсутності футболу (матч між збірними Англії та України відбудеться у вівторок) вчора вся Україна жила боксом. Ще б пак, свій черговий поєдинок у кар’єрі проводив старший із братів Кличко – Віталій.

На цей раз його суперником був німецький боксер Мануель Чарра. До цього поєдинку суперник Кличка не мав аж таких сильних опонентів, тому бій із Віталієм був дуже важливим у його не тривалій кар’єрі.

Український же спортсмен вдев’яте захищав титул чемпіона по версії WBC. Кличко захистив титул і зробив це він без особливих проблем.

Традиційно бій розпочався після 12 ночі, хоча в анонсі завжди пише, що початок о 23 годині. Але, до цього ми вже звикли.

Дебют поєдинку чимось аж особливим не порадував. Чарра захищався, а Віталій не форсував подій. Найцікавіше, мабуть, усього поєдинку відбулося у другому раунді. Під сам його кінець, Кличко-старший нокаутував свого опонента. Чарру від дострокового завершення бою врятував гонг і це визнають всі фахівці.

Саме під час цього епізоду Чарра отримав розсічення, яке у подальшому дасть про себе знати.

Хвилинна пауза пішла німцю сирійського походження на користь і у третьому раунді він активізувався, але удари для Кличка особливої загрози не становили.

Також читайте:   Кличко переміг Хея (відео)

Фініш бою відбувся у четвертій трьохвилинці. Кличко раз за разом бив Чарру і рефері зупинив двобій. Чарра почав апелювати, що бій треба продовжувати, що він в змозі дати товчі українському спортсмену, але вердикт рефері був невблаганним.

Кличко вдев’яте поспіль захистив титул чемпіона по версії WBC. Не забагато?

Бій завершився, глядачі вкотре були розчаровані, адже як не крути, Чарра не є достойним суперником Кличка. За весь час, що я дивлюся бокс найбільший інтерес напевно викликав бій між Віталієм Кличком та Леноксом Льюїсом. От якби дійсно зараз відбувся матч-реванш – це був би мегапоєдинок. А так, скучно…

Поки що достойної конкуренції братам Кличкам у боксерському світі я не бачу. Ви зі мною погодитеся?

Насамкінець, пропоную переглянути відеофрагменти поєдинку між Віталієм Кличком та Мануелем Чаррою:

P.S. Щодо розмов про те, що старший Кличко завершує спортивну кар’єру, то це питання поки що залишається відкритим. Слухи такі є, але чи вони підтвердяться – побачимо. Все-таки, хотілсоя щоб останній бій відбувся на Батьківщині Кличка, хоча б на стадіоні «Олімпійський» у Києві.

Фото: uinform.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 09.09.2012 пише:

    тепер тре вламати хею і можна йти віталію на пенсію

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*