Як не напитися на весіллі - Блог про Львів

Як не напитися на весіллі

Пити, але в міру

Літо завершилося, настала «гаряча» пора, а саме наполегливої праці на роботах та навчання. Школярі, студенти повертаються в аудиторії, а це означає, халява завершилася.

Але, те, що треба вчитися – не означає, що не можна веселитися. Зараз, як відомо, сезон весіль і кожної суботи, якщо вас запросили, є можливість нагулятися, попиячити досхочу.

Весілля – це можливість привітати молоду пару, побачити старих друзів, знайомих і так далі. Та, є у весіллі один негатив – можна як слід напитися. Алкогольних напоїв є безліч, тому тільки бери, сідай за стіл, чи навіть стоячи, і пий.

У сьогоднішній статті я дам поради як не напитися на весіллі і до його завершення бути в адекваті. Можливо навіть згодом мені подякують за це жінки чоловіків, яких досить часто треба тягати за собою додому. 😀

Отже, як завжди, у мене є 10 порад, вони наступні:

1. Не пити з самого ранку. Якщо ви йдете на весілля, то в ніякому разі не треба пити на брамі. Так, молоду викупляють, але ж і напитися там можна добряче. А що буде далі? Правильно, прийдете на весілля як поламаний.

2. Не пити взагалі. Знаю, це зробити практично не можливо, але при особливому бажанні і це під силу. Хоча, дуже я вже у цьому сумніваюся.

Також читайте:   Як провести травневі свята?

3. Не сідати біля людей, які люблять попиячити. Ви потрапите під їхній вплив і все, прощай забава. Краще сісти із людьми, які мало п’ють.

4. Не пити алкоголь цілими стаканами. Так, вам наливають, кричать слова «Де той вуйку Йосип», а ви пийте потрошки, при можливості пропускайте тости і так далі.

5. Не йти на весілля. Як кажуть, нема події – нема проблем. 😀 І здоров’я збережете – і гроші, які даєте на привітання.

6. Багато закусувати. Люди забувають про таку штуку як їжа і коли починають пити – забувають що і їсти щось треба.

7. Пити багато, але і багато танцювати. Саме активні рухи допоможуть вам не бути п’яним.

8. Якщо і пити, то на вулиці. Досить часто бачив що на весіллях люди беруть із собою пляшчину, закуску і йдуть собі сидіти на вулиці. Там і повітря є, і є з ким поговорити.

9. Перед весіллям підшитися. До алкоголю тягнути не буде і ви будете повністю тверезим.

10. Приїхати на весілля на своєму авто. Саме ця причина не дозволить вам пиячити. Хоча, останнім часом дуже багато трапляється випадків що водії їзядть у стані алкогольного сп’яніння.

Якби там не було, це ваше життя і ваше здоров’я. Гарної забави.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*