Чи є ще квитки на концерт “Scorpions” у Львові?

Концерт Scorpions

Хто хоч трохи цікавиться музикою, той знає, що цієї суботи у нашому місті відбудеться грандіозний концерт, квитки на який почали продавати ще за довго до його початку.

Не важко здогадатися, що мова іде про концерт гурту «SCORPIONS», який 27 жовтня буде виступати у приміщенні велотреку «СКА».

Вчора вашому автору випадково довелося порозмовляти із колегою про цей концерт і про нього я таки дізнався багато, але найбільше нас цікавило питання квитків, а саме чи можливо їх ще купити.

Про це та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну із офіційної інформації, а саме про те, що концерт в суботу таки відбудеться і його початок о 19 годині. Цікаво як велотрек прийме стільки народу, бо це приміщення вже стареньке, але якщо організатори концерт таки роблять, виходить все має бути нормально.

Я би, наприклад, зібрав весь народ на тому ж стадіоні «Україна» або ж «Арена Львів», але це я би так зробив, нюансів всіх же не знаю.

Квитки. Знаю багато друзів, які купили перепустки ще пів року тому назад. Що ж спробую купити і собі квиток, принаймні буду казати що спробую.

Отже, де шукаємо інформацію? Звісно що одразу ж пошукова система в інтернеті приходить на допомогу. Афіші, програма концерту, останній виступ гурту, але це все відходить на другий план. Квитки, ось що треба.

Також читайте:   Концерт гурту "Тінь Сонця" у Львові

Виявляється у соціальній мережі Вконтакті є офіційна група, де є вся інформація по культурній події. Мить і я вже там, долучаюся до події. Вибираю розділ квитки і переді мною вимальовується досить цікава картина.

Отже, квитки з самого початку продавалися за номіналом від 150 і до 1990 гривень. Як пише у групі, перепусток від 150 до 390 гривень вже нема, є ще 50 квитків за 590 гривень і то невідомо чи вони ще залишилися, вчора так писало і сьогодні також пише.

За те, спокійно можна купити квитки на сектори, але і тут починаються проблеми. Ціна квитків на сектори коливається в ціновому діапазоні від 690 і до 1990 гривень.

Купити квитки можна у магазині “ФЛАМІНГО”: Галицький ринок (пл. Соборна), Торговий ряд, магазин №32 (10:00 – 19:00).

Як сказав мені товариш, цитую: «Та це майже ціла зарплата, краще я вдома посиджу». Воно то так, але ж є і фанати музики «Scorpions», які не пожаліють грошей заради них.

Шукаємо ще де можна купити квитки. Знаходжу ще один сайт і там також пише, що є лише дорогі квитки, але в є в наявності. Схоже люд не поспішає все розкуповувати.

Якби там не було до концерту у Львові залишається все менше і менше часу, тому якщо ви ще не з перепусткою, то поспішайте.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 25.10.2012 пише:

    Ще э багато народу, яким не виходить піти і вони продають свої квитки дешевше, інформацію шукайте в офіц. групі В Контакті

  2. ivan 25.10.2012 пише:

    Scorpions одна з найкращих груп. Львів одне з найкращих міст. Побачимо яке буде поєднання 😉

  3. patron 27.10.2012 пише:

    У Клауса Майне померла мама 🙁 Надіюсь, що сьогодні в пам’ять про неї сцена під Скорпами “проломиться”!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*