Де у Львові проходять турніри з футзалу? - Блог про Львів

Де у Львові проходять турніри з футзалу?

Умброліга

Продовжую відповідати на запитання у рубриці – «Запитай у Воробуса». Чергове запитання туди прислала людина, яка називає себе Георгій.

Так от, його запитання було наступного плану, далі цитата: «Які у Львові проходять турніри більш менш нормального рівня, на які можна прийти і отримати задоволення від організації та від гри?»

Якщо я добре зрозумів, то це стосується моєї улюбленої теми футзалу. Знаю я не багато, але де грав, то звичайно що розповім вам про організацію і враження від поєдинків.

На даний час знаю три аматорські ліги, де команди змагаються у турнірах з футзалу. Цього року ваш покірний автор брав участь у них.

Перша ліга – це асоціація любительського міні-футболу Львівщини. Грав там ваш автор на весняному турнірі, команди досить хорошого рівня. Звичайно є сильніші, є слабші, але ми з групи вийшли. Єдине що шкода, так це те, що на стадії плей-офф одразу ж вилетіли.

Змагання проводилися на майданчику «Медик». Нижче даю ссилку на групу цієї асоціації у соціальній мережі ВКонтакті.

Друга ліга – це змагання із футзалу під егідою «Умбро». Буквально нещодавно завершилися там змагання і Воробус з командою «Де-факто» там також грали. Організація змагань чимось подібна до першої асоціації, єдине що тут організатори у своїй групі в тому ж ВКонтакті викладали відео із поєдинків.

Також читайте:   Кубок України (U-15): результати матчів другого ігрового дня

Матчі проводилися на відкритому майданчику Нового Львова.

Третя ліга – це змагання на відносно новому майданчику позаду АС-2. Там також є свої керівники, які проводять змагання з футзалу на відкритому майданчику. На жаль, контактів туди я не маю, але думаю якщо поїдете туди, то обов’язково знайдете когось із керівників.

Також в турнірі є все що треба: судді, медична допомога, маніжки, роздягальня і так далі.

Єдине що тут відео нарізок і фото не роблять. Але, це думаю не головне, головне, все-таки, участь у змаганнях.

Також час від часу у нашому місті у рамках святкування якогось свята проводяться матчі під егідою якогось спонсора. Змагання короткотривалі, але то треба дивитися анонси чи читати в інтернеті.

Вибір за вами.. Але, попереджаю, як і на будь-яких змаганнях треба вносити за свою команду вступний внесок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. geo 31.10.2012 пише:

    вдячний за відповідь 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*