Футзал. Чемпіонат Львівщини. “Знесіння” 10:1 “Інтер” (Воробус перемагає) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Львівщини. “Знесіння” 10:1 “Інтер” (Воробус перемагає)

Знесіння знову перемагає

Вчора свій черговий поєдинок у рамках чемпіонату Львівщини серед аматорів проводила команда «Знесіння» за яку час від часу грає автор блогу.

Воробус знову зіграв і що дуже приємно наша команда знову перемогла, цього разу із рахунком 10-1.

Потрохи, але ваш автор звикає грати футбол у вечірній час. На перших порах ніяк не міг звикнути до освітлення, але тепер вже все нормально. Черговим суперником команди «Знесіння» була команда із назвою «Інтер».

Як мені сказали перед грою, суперник не простий і так просто його обіграти буде не легко. Це згодом підтвердилося.

Перший тайм був дуже нервовим, «Знесіння» атакувало, але ніяк не могло забити. То штанга, то воротар суперника, то захисники «Інтера» рятували ворота від неминучого голу.

І навіть більше у кількох контратаках наші суперники також могли забити, десь я не дав цього зробити, десь нам просто пощастило.

Щодо моєї гри, то щось я вчора нервував цілий перший тайм. Причина? І вроді ноги вже не їздили, бо взяв «сороканіжки». Можливо просто не виспався з тими подорожами у столицю.

Деколи не читав гру, але добре що захисники хороші і підстраховували.

Тим не менше гола не пропустив, а під кінець першого тайму ще й заробив жовту картку. Це вже бачу стає стандартом. Треба мені з дисципліною щось робити, бо так ніколи не буду догравати цілий поєдинок.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2020. Елітний раунд. Сербія – Україна – 5:2

Все по ділу зробив суддя, бо просто не встиг вибити м’яч із під ніг захисника і змушений був фолити.

Щодо нашої гри, то ми таки забили під кінець тайму два голи і пішли за хорошої переваги на перерву.

У другому таймі мене змінив інший голкіпер і це була планова заміна. Взагалі то все правильно, плюс я ще жовту мав в активі і нервувався далі.

Щодо другої половини гри, то «Знесіння» каменя на камені не залишило від свого суперника. Протягом 20-ти хвилинки гравці цієї команди відвантажили у ворота «Інтера» ще 8 м’ячів. На що суперник відповів лише одним.

Під кінець гри на полі з’явилися всі гравці що були в заявці і це також добре. Коли рахунок дозволяє, то можна всім дати зіграти.

Фінальний свисток арбітрів, які цього разу були досить таки добрими зафіксував перемогу команди «Знесіння» із рахунком 10-1, що дозволило нам і на далі лідирувати у чемпіонаті Львівщини серед аматорів.

Хороший настрій, три очки в активі і готуємося до інших поєдинків. Якщо ще запросять, то обов’язково своїми діями постараюся допомогти команді.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*