Цукерки або смерть?

Цукерки або смерть

Вчора довелося порозмовляти з мамою одного мого товариша, так от вона тільки і казала за цей день. Ви мабуть здогадалися, що мова іде про свято, яке у народі називають – Хеловін. Саме у ніч із 31 жовтня на 1 листопада вся нечисть виходить у люди і починаються казуси.

Мама товариша ще додала, що от будуть нині по ночах різні вар’яти тинятися. А цих от людей якраз треба любити, щоб вони вас часом не з’їли. Як саме любити? Давати цукерки, бажано не рачки, а хоча б ромашку. 😀

Якщо ж ви нічого не дасте їм, то начувайтеся, нечиста сила вас забере у потойбічний світ.

Встаю сьогодні зранку, традиційно збираюся на роботу, увімкнув музику і вже перед самим виходом із дому натискаю на домашню сторінку і бачу, що пошукова система Google підготувала для своїх користувачів забавку. Це, до речі, вже не перше.

Що саме можна побачити? Радив би вам просто зайти на пошуковик, увімкнути гучніше звук на ПК чи на ноуті і натискати на різні малюнки. Там можна побачити і ворон, які крякають, і котів що ховаються у смітті, і мою улюблені гарбузи, які співають. Ахаахахах. Воробус так забавився тим всім, що і не побачив як година минула, а роботи ніякої я не зробив. 😀

Також читайте:   Січневі свята: коли ми відпочиваємо?

Ай, аж тягнеться рука знову натиснути на ворону. :d Тишина, тишина і знову коти бігають та кричать. 😀 Дитина, дитина – я. 🙂

Щодо особливостей сьогоднішнього свята, то у багатьох клубах міста і не тільки сьогодні будуть відбуватися святкові вечірки на які переважно треба приходити у костюмі. Також читав багато, що також багато людей, фірм, клубів переносять святкування на вихідні дні.

Чому так? Та все просто, завтра робочий день і, знаючи ці всі пригоди, можна на роботу просто не потрапити. 😀

Який костюм вибрати? Це питання також суперечливе. Одні кажуть, що він має бути дуже страшним, інші ж, що просто треба мати маску і все.

Якщо б ви питали поради у Воробуса, то я би казав взяти якусь маску Баби-Яги чи із культового фільму «Крик».

Все-таки, вважаю, що головне не в якому костюмі ви будете, а те, з якою компанією будете. Від неї також багато чого залежить.

Хорошого вам святкування і багато цукерок. 😀 Можливо і до вас вночі постукає Воробус з своїми гномами і буде казати цукерки або смерть.

До речі, про те, як правильно святкувати свято під назвою Хеловін можна прочитати тут.

Фото: waking-up.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Пан П 31.10.2012 пише:

    О Воробусе, дякую за посилання на мій сайт :hello:

  2. Архіваріус 31.10.2012 пише:

    Воробусе приходи, маю для тебе чекуляду. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*