Футзал. Autumn Cup. Курсанти 12:3 Morocco. Воробус перемагає. - Блог про Львів

Футзал. Autumn Cup. Курсанти 12:3 Morocco. Воробус перемагає.

autumn cup

Футзал, футзал, футзал, знову на сторінках блогу про Львів. На цей раз розповідь буде про те, як команда на чолі з Воробусом бере участь у студентському турнірі під назвою – «Autumn Cup» що проходить у ці дні у Львові.

Називається наша команда «Курсанти» і вчора ми провели два поєдинки у своїй групі, де окрім нас тут ще змагаються такі команди як: «Morocco», «ДЮСШ-12» та «Стрийська city».

Саме із командою «Morocco» ми проводили свій перший поєдинок. Перед тим як розповісти про перипитії цього матчу скажу кілька слів про організаційні моменти, люблю я, все-таки, щось покритикувати.

Так от, матчі «Autumn Cup» проходять у залі «СК Енергія» що знаходиться у Стрийському парку. При всій повазі до організаторів скажу, що зал цей нікудишній, він дуже маленький і там просто не зручно грати. На майбутнє би хотілося щоб цей момент врахували.

Розпочала свій поєдинок проти «Morocco» команда «Курсанти» якраз із того, що ми ніяк не могли звикнути до залу. Справа у тому, що розміри майданчику маленькі і гра відбувається так швидко, що навіть не встигаєш зрозуміти де ж той м’яч.

Вже на початку гри ми «горіли» 0-2 і я вже навіть подумав що ми сьогодні таки приїхали, але хлопці призвичаїлися і потім все пішло як по маслу. В цій грі для себе також взяв урок, що який би суперник не був перед грою треба добре розминатися. Два голи на початку гри «запустив», а отже у перерві між першим та другим таймом активно розминався.

Також читайте:   Перша ліга Львова. ФК «Галицька здоба» - «Львівські Резерви». Анонс

Потішили гравці команди суперника. Вони ніяк не могли нормально розвести м’яч із центру поля за що згодом отримали попередження, а потім і вилучення.

Щодо нашої команди, то всі добре знають один одного і проблем із організацією гри не виникало. Навіть скажу більше, вперше за моєї пам’яті ми змінювалися трійками. Чому трійками? Бо все та ж проблема – зал малий і у полі може грати лише четверо гравців.

Коли рахунок вже став достатньо таки великим, вдалося забити гол і вашому автору що приємно вдвічі. Гравці команди суперника заробили шостий командний фол і право пробити 10-ти метровий дали Воробусу.

Чесно скажу, удар вийшов не дуже, але гол таки забив.

У підсумку гра завершилася із рахунком 12-3 на нашу користь.

З хорошим настроєм команда «Курсанти» розпочинає цей турнір, але це лише початок справи. Попереду на нас чекають чергові поєдинки, де суперники будуть сильнішими.

Про те, як ми зіграли свій наступний поєдинок у групі проти команди «Стрийська city» читайте у наступних статтях на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Diablo 13.11.2012 пише:

    Nascho bratu toi zal, vin malui – zna4ut’ dlja texni4nux gravciv!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*