Футзал. Autumn Cup. Курсанти 4:3 Юг-контракт. Команда Воробуса виходить у фінал

Курсанти виходять у фінал

Вчора ваш автор не відпочивав, а займався спортом, а саме брав участь у турнірі, що називається «Autumn Cup-2012».

На черзі були вирішальні поєдинки і команда, за яку грає Воробус «Курсанти» мала перемагати.

Спочатку нашим суперником у півфіналі була досить таки хороша команда «Юг-Контракт». Ще до матчу знав, що гра буде важкою, як виявиться згодом мої очікування були не безпідставними.

Розпочався поєдинок дуже рано, а саме в 9 годині. Неділя, ранок, помітно було що гравці обидвох команд ще не проснулися. Але, згодом таки пішла жара.

Як завжди, команда «Курсанти» пропустила першою, це вже є якоюсь такою традицією з приставкою «мінус». Але, згодом ми таки відігралися і вийшли вперед.

Комфортна перевага 3-1, здавалося гра зроблена і можна спокійно готуватися до фіналу, але суперник наш був зовсім іншої думки. «Юг-контракт» міняє воротаря на польового гравця і за деякий час вони відіграються. Десь розумію що також є моя провина у цих пропущених м’ячах, у ближній кут пропускати голи – це помилка воротаря.

Що ми робимо? Одразу ж у терміновому порядку беремо тайм-аут, розмова на підвищених тонах і після цього команду було вже не впізнати. Всі билися до останнього і нагорода за це згодом прийде.

Також читайте:   Олексій Солдатенко: «Історія «Фенікса» почалася з мрії». Частина третя

Хоча, розумію, що десь у підсвідомості вже була серія пенальті. Ще перед півфіналом Воробус говорив своїй команді що треба відробляти удари із шести метрів, але добре що до них справа так і не дійшла.

На останніх секундах гри помилки допустився гравець команди «Юг-контракт» і гравець команди «Курсанти» буквально вколотив шкіряного у сітку воріт. Радості нашої команди не було меж, а ось часу суперникам щоб відігратися вже не було.

Команда «Курсанти» перемагає із рахунком 4-3 і виходить у фінал змагань, де нашим суперником буде команда «Юристи», яка у драматичному поєдинку перемогла команду «Якір».

Там взагалі була цікава гра, гравці «Якора» досить таки швидко зробили перевагу у рахунку і вже ми думали, що саме ця команда буде нашим суперником у фіналі, але гравець команди «Юристи», прізвища не пам’ятаю (добре б’є з лівої ноги) був іншої думки.

Попереду фінал і розслаблятися явно не треба було. Як ми зіграли у ньому, які нагороди отримали наші гравці та багато іншого вже читайте згодом на сторінках блогу Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*