Ім’я Юлія - Блог про Львів

Ім’я Юлія

Ім'я Юлія

Давненько ваш автор планував написати про це жіноче ім’я, але все ніяк не вдавалося це зробити. То я забуду коли іменини, то комп’ютера при собі не маю, завжди щось заважало.

І ось, схоже що час таки настав. Незважаючи на те, що сьогодні у цих дівчат іменин нема, ми розповімо про ім’я Юлія у нашій традиційній рубриці «Імена».

Отже, розпочнемо із того, що ім’я прийшло до нас із римського родового імені «Юлій». Якщо ви ще пам’ятаєте такого персонажа як Юлій Цезар.

У перекладі на нашу мову це ім’я означає – «кучерява», «пухнаста».

З самого дитинства у дівчинки спостерігаються різкі перепади настрою. То вона весела, то навпаки – сумна. Але, навіть не думай їй покращувати настрій, за це ще можна отримати на горіхи.

З роками в Юлії настрій змінюється, вона стає вже більш дружелюбною і навіть допомагає своїм ровесницям бути також успішною. Єдине що залишається в неї від дитинства – це впертість і не визнання нею поразки. Запам’ятайте, Юлія завжди права і з нею сперечатися марно.

Серед захоплень варто виділити заняття плаванням, аеробікою та читанням книг. Їй не треба інтернету, соціальних мереж, відпочинку, а лише треба сісти і прочитати книгу.

Також читайте:   Ім'я Валентин

Що цікаво, фільмів дівчина також не любить, а особливо містики і жахів. А все тому, що кров вона не переносить і медсестрою їй не бути.

Здоровя. Воно в дівчини не дуже то і хороше, тому треба себе берегти, їздити хоча б один раз на рік на море, в гори і так далі. Спорт дівчині також не завадить, хоча лінь в неї також присутня.

Юлія добре вийде заміж, труднощів із вибором чоловіка у неї не буде, бо вона довго не вибирає. Дуже хороша господиня, добре готує, діти в неї і чоловік будуть ситі як ніколи. Любить приймати гостей, що у наш час є дуже хорошою рисою. І ще, з дівчиною ніколи не буде вам сумно. Такий собі позитивчик.

Щодо амурних справ, то Юлії краще крутити шури-мури із людьми, які називаються:

Богдан, Владислав, Василь, Євген, Леонід, Станіслав, Едуард.

Не варто мати нічого спільного із:

Борисами, Дмитрами, Максимами, Миколами, Павлами, Тарасами, Олексіями та Андріями.

Ось такі от вони, Юлії. Хтось їй любить, а хтось ні, але світ побудований таким чином, що всім не сподобаєшся. На кожен товар є свій покупець.

Насамкінець, пропоную послухати пісеньку про дівчину, яка називається якраз Юлія:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 02.11.2012 пише:

    Не згодна! З Дмитром у нас щаслива сім”я. Брешуть оті знавці імен 👿 😉

  2. ARMIKRON 02.11.2012 пише:

    Ахаха ну пташення ти загнув … Я же Діма дружина Юля .. і нічо живем собі … і неповбивали одне одного -) ги

  3. Сергій 02.11.2012 пише:

    Гарне імя. 🙂

  4. GoI_I_I@ 06.12.2012 пише:

    моя сестра Юля 😮 🙂

  5. Я ще той позитивчик:oops:
    Ну… щодо книг то в саме яблучко, а от містику і жахи я не люблю, я їх страшенно сильно люблю!!! 😛 Я всі фільми про вампірів і зомбі передивилася! На кров реагую абсолютно спокійно)
    і та, що вперті Юльки то вперті, але помилки визнаю, критику сприймаю спокійно)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*