Купівля в інтернет-магазинах: за чи проти? - Блог про Львів

Купівля в інтернет-магазинах: за чи проти?

Кіт у мішку

Такий вже зараз світ, що технології з кожним днем все розвиваються і розвиваються. Вже не треба як колись, для прикладу, стояти в черзі щоб оплатити комунальні послуги, а банк може це зробити замість вас, а ви будете спати у хаті і дивитися шоу «Давай одружимося».

Так само і з купівлею квитків тощо. Світ не стоїть на місці, а рухається вперед. Єдине що зараз шкода, щоб цей світ не завершився, адже хіба лінивий не говорить зараз про кінець світу.

Ми вже стільки про нього говорили, що окрім самого слова більше його сьогодні згадувати не будемо, а поговоримо про інтернет-магазини, а саме чи варто в них щось купляти.

Як завжди, у Воробуса на плечі є ангелик, який каже що треба купляти і чортик, що навпаки все заперечує.

Почнемо із чортика. Отже, якщо ви замовляєте товар в інтернет-магазині, то вам можуть прислати будь-що, це як купляти кота у мішку, а він може бути як чорний, так і рижий. Звісно, краще коли є доставка додому, приходить кур’єр, ви все дивитеся і згодом забираєте товар. Але, не завжди так.

На даний час багато товарів присилають вам на пошту, а там може бути багато чого. Одразу ж згадуються тут слова із відомого фільму, що зранку стільчики, а ввечері – гроші. Ніколи не платіть наперед всю суму, бо можна потім пожаліти.

Чому варто купляти в інтернет-магазині?

А чому б і ні? Завдяки такому магазину ви можете подивитися на товар який є в наявності, глянути що про нього пишуть в інтернеті, нікуди вам не треба йти, а просто будете сидіти вдома і все купите.

Також читайте:   Про ментальне здоровʼя

Свого часу доводилося купляти телефон в інтернет-магазині. Що можна сказати? Заплатив я тоді менше грошей чим, скажімо, заплатив би в звичайному магазині, але тоді я вибрав спосіб доставки не кур’єром, а просто мені треба було прийти в магазин, сказати що замовляв товар і забрати.

Так і зробив, перевірив, дав гроші і тьху-тьху, все працює, проблем нема. Я задоволений.

Не знаю як буде далі, але ера інтернет-магазинів таки настала і треба потрохи їм довіряти, тим більше що все більше великих магазинів, супермаркетів анонсують створення Інтернет магазину і починають продавати в мережі. Причому часто буває так, що одна і та сама фірма в неті продає дешевше, ніж у своєму ж звичайному магазині.

Ну а на рахунок шахраїв – так вони є у кожній сфері і з ним боролися колись, зараз і будуть ще довго боротися. Просто при купівлі того чи іншого товару треба дивитися як люди відгукуються про той чи інший магазин, які там ціни, чи були проблеми та багато іншого.

Світ зараз же весь на технологіях, зайти у всесвітню «павутину» не є важко, тому вибір за вами.

А як ви, читачі блогу, відноситеся до інтернет-магазинів? Ви їм довіряєте чи навпаки?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 28.11.2012 пише:

    Нормальні інтернет магазини ніколи не кинуть ! І товар при отриманні перевірється і кажеш береш ти товар чи повернути відправнику !(тут треба мати досвід купівлі в неті)
    Оскільки я не маю часу ходити по звичайних магазинах то закупляюсь в інет магазинах і завжди отримую те що замовив !
    Однозначне ТАК інтернет магазинам !!!!

  2. Zabavskyy 28.11.2012 пише:

    Я тільки ЗА інет-магазини. Я навіть за зарубіжні магазини бо в них можна на пряму купити ніж наший магазинах. Просто потрібно перевіряти в кого ти купляєш.

    І купляти потрібно в компаніях які працюють на ім’я бо вони преживають за свою репутацію тому все має бути на найвищому рівні

  3. sergij_ 28.11.2012 пише:

    Надайте, будь-ласка, перелік перевірених і надійних інтернет магазинів

  4. iphone5 29.11.2012 пише:

    Є ще Аукро.

  5. Віталій 30.12.2012 пише:

    sergij_ пише:
    Надайте, будь-ласка, перелік перевірених і надійних інтернет магазинів

    Ну серед надійних це всім нам відомі rozetka та deshevshe.net. Часто замовляю товари наа ShopShop, там багато оригінальних речей.

  6. Ratul 18.04.2014 пише:

    Ah yes, nicely put, evoeyenr.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*