Збірна України з футзалу покидає чемпіонат світу (відео)

Знову нічого не вийшло

Надія вмирає останньою. Саме так говорить багато людей, коли на щось сподіваються, але не у випадку із українськими футзалістами на чемпіонаті світу, що проходить зараз у Тайланді. Їхали за медалями, а приїхали з нічим.

Саме так, перед початком чемпіонату світу тренерський склад на чолі із Геннадієм Лисенчуком багато говорив про те, що вже пора нашим футзалістам грюкнути дверима і привезти один із комплектів нагород.

Звісно, багато людей і ваш автор, зокрема, почувши це посміхнулися, але коли під час турніру ми побачили хто нам потрапляє у суперники, то стало зрозуміло – у півфінал змагань вийти нам якраз таки під силу. А там вже як Бог дасть, можливо і створимо сенсацію.

З групи збірна України вийшла, що називається на сигареті, посівши 1 місце. У 1/8 фіналу нашим суперником була збірна Японії, якій ми програли у товариському поєдинку перед стартом чемпіонату світу. Але, на цю гру хлопці зібралися і ще у першому таймі просто таки декласували японців.

6-0 і далі просто можна було не грати. Україна таки не грала, бо Японія забила три голи, але перемогу ми здобули і таким чином вийшли у 1/4 фіналу.

На цій стадії змагань суперником підопічних Лисенчука стала збірна Колумбії. Перед поєдинком багато говорилося про те чи зможе Україна щось протиставити захисній тактиці суперника, а це нам давалося завжди важко.

Також читайте:   Юнацька Екстра-ліга (U-17): хто може зіграти у новому сезоні? Частина четверта

Гру українців дивився одним оком і знаєте що скажу, Колумбія зіграла просто на результат, а ми просто програли. Так, Україна завдала більше ударів по воротах, більше володіла м’ячем, але ж результат на табло.

Наші суперники вибрали таку тактику, що головне зберегти ворота на замку, а там вже як Бог дасть. Так тривало до 23 хвилини, поки Рейеса не вивели на удар і останній вдало пробив повз кіпера українців – Іваняка.

Звісно, що програвати ніхто не збирався, тому Україна і на далі вела свою гру. Удари, контроль м’яча, володіння м’ячем, але ж голів то не було.

Як мені скаже потім друг напрошувалася гра із п’ятим польовим гравцем. І тут як не крути вважаю, що помилився тренер. Ну не можна так довго тягнути із воротарем-ганялою. За дві хвилини – це пізно, хлопці почали поспішати і, як наслідок, Україна отримала у свої ворота ще два голи.

Єдиною втіхою для нас став лише гол Овсянникова за кілька секунд до кінця гри.

Україна програє із рахунком 1-3 і покидає турнір так і не доживши навіть до півфіналу, де суперник мав бути ще той – збірна Бразилії.

Могли, могли, але….

Відеофрагменти поєдинку України із Колумбією ви можете переглянути тут.

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*