Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:2 Кардинал-Рівне (відео)

Енергія перемагає Кардинал

У 8-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал-Рівне.

Гра, на радість львівських вболівальників футзалу завершилася перемогою господарів із рахунком 5-2.

Після поразки у минулому турі від Єнакієвця перед своїми вболівальниками львівські футзалісти хотіли будь-що реабілітуватися. Так воно і сталося, але про все по-порядку.

Розпочну із організаційних моментів. Отже, на цю гру зібралося дуже мало людей. Добре, що у вашого автора якраз була обідня перерва і я зміг прийти на гру, а ось решта людей на роботі. Виникає питання – чого не робити поєдинок пізніше?

Щодо гри, то в Енергії у склад повернулися відсутні по різним причинам – Лисенко, Овсянников, Д, Бондар.

Розпочалася гра одразу ж із гола. Коваль пройшов флангом, не сильно пробив і цим застав зненацька кіпера гостей – Денюжкіна. Реакція тренера Кардинала була миттєвою, він одразу ж змінив воротаря. Згодом, як виявиться, він це робите після кожного голу. Авантюра, як на мене, але тренер є тренер.

Гості зуміли відігратися на 12 хвилині. Після прострілу партнера відзначився Маринюк. І тут же Танський виходив сам-на-сам із кіпером Енергії, але що він думав? І епізод було втрачено.

А господарі майданчика взяли і знову забили. Це Сергій Коваль знову ж пробив із далеку і тим самим застав зненацька вже Гурка.

Також читайте:   Футбол. Матч відбору до чемпіонату Європи-2016 між збірними України та Македонії відбудеться у Львові

Гості не хотіли миритися із таким рахунком, взяли тайм-аут і вже Танський вийшов п’ятим польовим. Це, як виявиться, принесе плоди.

Бондар пробиває із далеку і невдало грає кіпер львівської команди – Кардаш.

2-2 і всі чекали з нетерпінням другий тайм.

А ось дарма чекали. Боротьби як такої не вийшло. Енергія повністю переграла гостей і голи Овсянникова, Макаєва та Рогачова тому підтвердження.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 5-2, а це дозволяє саме «енергетикам» покласти у свою скарбничку чергові три залікові бали.

В інших поєдинках цього дня були зафіксовані такі результати:

ЛТК 1:3 Ураган
Єнакієвець 5:2 Спортлідер+

Таким чином, турнірна таблиця після цього туру набула наступного вигляду:

1. ЛТК – 15
2. Енергія – 13
3. Локомотив -12
4. Єнакієвець – 12
5. Ураган – 12
6. Кардинал – 7
7. Спортлідер -0

Наступний, 9-й тур чемпіонату відбудеться аж 23 грудня. У цей день, зокрема, львівська Енергія на своєму паркеті прийматиме гостей із міста Луганськ – команду ЛТК.

Боротьба обіцяє бути дуже цікавою. Чекаємо нових матчів та перемог від наших земляків.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*