Футзал. Кубок Зими. Курсанти 3:3, по пен: 3:4 Скриті таланти. Команда Воробуса програє - Блог про Львів

Футзал. Кубок Зими. Курсанти 3:3, по пен: 3:4 Скриті таланти. Команда Воробуса програє

Курсанти програють

«Кубок зими» триває…

Десь так і думав перед початком вирішальних поєдинків, що наш поєдинок із командою «Скриті таланти» буде вирішальним і найцікавішим на цьому турнірі. Так воно згодом і сталося. Навіть сам організатор змагань після гри сказав, що ця гра була фінальною.

Отже, «Курсанти» чи «Скриті таланти», хто ж переможе? Чимось наші команди були схожими, адже, що вони що ми грали четвірками і дуже серйозно відносилися до кожного суперника.

Розпочався поєдинок із пропущеного голу у наші ворота. І вроді нічого не заважало вибити нашому захиснику м’яч, але цього він не зробив і ми пропустили.

Відігруватися завжди складно, але протягом гри ми це згодом будемо робити тричі, тому як бачимо, характер у нашої команди таки є.

Загалом гра нам чесно скажу тут не пішла, чи то було надмірне хвилювання чи можливо вперше ми зіштовхнулися із командою в якої дві рівноцінні четвірки, але було важко.

Щодо своєї гри, то на відміну від того ж чвертьфіналу із Спартаком, відчувалося якесь хвилювання, не було тієї впевненості.

Після першого тайму ми програвали 1-2, потім зрівняли рахунок, знову програвали і лише за кілька хвилин до кінця гри змогли відігратися. Бачили б ви, читачі блогу, які емоції були на полі і на трибунах.

Також читайте:   Яким був для мене 2021 рік?

Фінальний свисток зафіксував рахунок 3-3, а це означало, що буде серія пенальті. До речі, наш суперник у чвертьфіналі вже бив пенальті і тоді вони перемогли.

Що було цього разу? Одразу ж скажу, що серію пенальті ваш автор програв в чисту. Це вже зараз думаю, що треба було змінити взуття і взяти рукавиці, можливо саме таким чином би вдалося відбити кілька ударів, а так гравці команди «Скриті таланти» били влучно не залишаючи мені жодних шансів.

А що ж «Курсанти»? Десь на третьому ударі наш гравець влучає у штангу, а на вирішальний удар бити пішов саме ваш автор. Удар був непідготовлений і я просто пробив по центру у воротаря, таким чином, подарувавши перемогу супернику. Не пригадую навіть коли востаннє хибив із «точки».

Звісно що настрою згодом взагалі не було, але це футбол, а пенальті – це лотерея.

Для команди «Курсанти» як і для мене – це буде черговим досвідом.

«Скриті» таланти» виходять у фінал змагань «Кубка зими», де зустрінуться із командою «Коньяк-Коньяк», а ось наша команда позмагається лише за третю місце із командою «Кватра».

Як завершаться ці поєдинки, підсумки турніру та багато іншого читайте у наступних статтях на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 15.12.2012 пише:

    Ну і назва неграмотна у команди – Скриті таланти. Українською має бути – приховані таланти :facepalm:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футзал. Кубок зими. Матч за третє місце. Курсанти 12:1 Quattro.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*