Футзал. Кубок зими. Підсумки від Воробуса. - Блог про Львів

Футзал. Кубок зими. Підсумки від Воробуса.

Кубок зими завершився

Як і обіцяв, коли емоції вщухли можна підвести підсумки чергового футзального турніру під назвою «Кубок зими» в якому брала участь команда Воробуса – «Курсанти».

Отже, після перемоги на студентському турнірі ми хотіли продовжити добру традицію і виграти ще один кубок. Цього разу це не вдалося, але скажу чесно – могли виграти, просто трохи не пощастило.

Розпочали ми турнір матчем із командою «Левада». Відчувалася якась нервозність у грі, не звично було грати двома четвірками, а не трійками як на минулому турнірі, але перемогли 2-0.

У другому поєдинку суперником була команда «Сихів». Це напевно була найкраща наша гра на турнірі. Хлопці вийшли і показали все що вміють. 7-1 і завдання виходу у наступний раунд змагань було виконано.

Остання гра у груповому турнірі із командою «Батяри» нічого не вирішувала, але і там ми перемогли на одній нозі із рахунком 7-2.

Перше місце в групі, вихід у наступний раунд змагань – завдання мінімум було виконано.

Але, найважливіші матчі були попереду. Тут ми суперників не бачили, а у матчах на виліт мала бути дуже цікава гра.

Чи то мені так здається, але наші матчі у чвертьфіналі і півфіналі були найцікавішими на турнірі. Чого лише вартує гра із командою «Спартак». Інтрига у матчі трималася до самого завершення, але добре що ми перемогли із рахунком 3-1.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024. Попередній раунд. Результати матчів шостого ігрового дня

Півфінал. Як скажуть потім організатори, це був фінальний поєдинок. Нашим суперником була команда «Скриті таланти». В цій грі було все: емоції, голи і навіть серія пенальті, в якій нам не пощастило і ми програли.

Матч за третє місце ми зіграли на одному подиху і у підсумку обіграли команду «Кватра» із рахунком 12-1.

А чемпіонами, як і прогнозувалося, стала команда «Скриті таланти», яка перемогла команду «Коньяк-Коньяк» із рахунком 8-0.

Третє місце команди «Курсанти» не погане, але призначаюся чесно, могли зайняти і вище місце.

Щодо своєї гри, то дуже не задоволений своїми діями у півфіналі. Чи то втома після чвертьфіналу, чи щось інше, але в грі відчувалася якась нервозність, яка потім мені не дозволила забити пенальті. Питання для чого я пішов її бити?

Щодо організації турніру, то в груповому турнірі я був дуже не задоволений діями судді. Ну, не можна так судити, але у матчах плей-офф був вже інший суддя і претензій нема жодних.

До плюсів відніс би сертифікати, які вручали командам, які зайняли призові місця. Зокрема, команді «Курсанти» окрім медалей дали ще 100 грн. щоб посидіти у піцерії.

Чекаємо нових турнірів і нових перемог, а вони сподіваюся будуть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*