Соціальні реформи Франції або Велика французька сексуальна революція - Блог про Львів

Соціальні реформи Франції або Велика французька сексуальна революція

Велика французька сексуальна революція

Європа. Євросоюз. Ці терміни справді асоціюються у нас із поняттями добробут і законність. Дійсно, у цих країнах є багато позитивного, що варто запровадити у сучасній Україні. У Європейських суспільствах, правда, демократичні традиції формувалися століттями, наша ж демократія поки має яскраві прояви імітації, бо процес формування цивілізованості українського суспільства постійно і на досить довгі часові відтинки переривався загарбниками із неадекватною деспотичною ментальністю.

Однак, на сучасний Євросоюз теж не потрібно дивитися, як на ідеал народного блага. Там є багато невирішених економічних та політичних проблем.

Серйозною бідою сучасних країн „старого світу” є їх активний відхід від моральних ідеалів. Ідеалів, що базувалися на християнських, пуританських (пуританізм передбачає такі елементи як ощадливість, скромність у побуті…) принципах. Надмірна розкіш окремих суспільних груп теж впливає на загострення соціальних протиріч у більшості держав континенту.

Найбільше, що викликає занепокоєння і здивування – це надмірне культивування і пропаганда статевої аморальності. Зараз на часі (як вони про це думають і проводять у життя) для багатьох урядів стоїть питання легітимізації спільного життя представників сексменшин. Простіше кажучи – узаконення шлюбів голубих і рожевих.

Це виключно європейський підхід: якщо є явище, що не загрожує суверенітету держави, як політичної структури, його варто узаконити. І все. На даному етапі вони так думають і творять законодавчі приколи. Про традиції нормальних людей ніхто не думає.

Також читайте:   "Сухий" закон у Львові

Про Францію. Ця країна традиційно католицька. В історії цієї держави впливи римо-католицизму надпотужно детермінували поведінку суспільства. Навіть найменші відхилення від папських рескриптів приводили до серйозних громадянських війн, кривавих конфліктів. Чого тільки вартувала Варфоломіївська ніч 24 серпня 1572 року.

У другій половині ХХ століття Францію заполонили емігранти з арабського світу. Їх мусульманська громада тепер увійшла у всі сфери суспільного життя і активно впливає на розвиток держави.

Ні християни, ні мусульмани апріорі не сприймають сексзбочення.

Зате обрали французи собі у 2012 році соціаліста Франсуа Орланда. На противагу аристократу Саркозі (з мадярського шляхетського роду Шаркозі), той пролєтарій почав активно підтримувати гоміків. З його подання парламент Франції узаконив одностатеві шлюби та право такої „сім’ї’’ усиновлювати дітей. Орланд назвав це першою «великою соціальною реформою» у країні.

Друга «велика реформа» напевне буде, за прикладом штату Вашингтон (США), – узаконення марихуани. І всі гоміки Франції замість бокала шампанського після Мендельсона будуть урочисто тягнути косячок.

Дуріють французи. Вони навіть відмінили на початку 2013 року закон 1892 року про заборону носити жінкам брюки! Теж досягнення демократії.

…І вони ще нам мозки намагаються промивати.

P.S. Повна Гейропа…

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. orest_lv 14.02.2013 пише:

    …. Анекдот:
    – прийшов мужик до лікаря, і каже – доктор у мене проблема …
    – доктор – яка ?
    – М.: я – гей !!!
    – Д.: а хто ти за професією ?
    – М.: я – елєктрик !!!
    – Д.: ах ти елєктрик, то ти не ГЕЙ, то ти – ПІ……РАС !!!
    …. Геть П….сів з України !!!
    😈

  2. Тарас 14.02.2013 пише:

    “Європа. Євросоюз. Ці терміни справді асоціюються у нас із поняттями добробут і законність.” Покажіть мені таких людей, цікаво на них глянути, бо особисто в мене ці терміни давно асоціюються з гоміками.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*