Як Воробусу на Androidі зникають гроші з рахунка

Куди зникли гроші?

Як мене інколи нервують ті телефони, що ви собі навіть не можете уявити як. Вдумайтеся, двічі Воробусу з рахунка з’їдало по 30 гривень і де ці гроші діваються невідомо.

Про цю ситуацію і як з неї вийти я і розповім у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, після того як Воробус спалив свого телефона довгий час я ходив із старим апаратом у якому нема ні інтернету, ні такої технології як wi-fi і так далі. І добре було, зараз вже це розумію.

З часом ваш автор троха наскладав грошей і вирішив таки собі купити сучасніший телефон, а саме на операційній системі – Android. Камера, інтернет, той же Wi-fi, Gps, різноманітні корисні програми – все це є у новому телефоні, але якби ж я тоді знав які проблеми він принесе.

Купив телефон, дай думаю поставлю собі кілька хороших програм, зможу знати де я є зараз, буду дивитися фільми, бавитися в різні ігри і так далі, коли їхатиму на роботу. Колись у Воробуса був безкоштовний інтернет, тепер же його Київстар трохи «обрізав»і на місяць вони мені дають 100 метрів.

Багато це чи мало? Та звісно що мало, ще не вспієш як слід завантажити кілька сайтів як трафіку вже нема. Рахунок я перевіряв не часто, бо знімає гроші лише за абонентну плату, але наприкінці минулого місяця коли Воробус захотів подзвонити почув слова з трубки – ваш номер заблоковано оператором.

Опа, перевіряю стан свого рахунку а ваш автор виявляється у мінусі. Як так? Пробую з’ясувати що сталося? Шукав, шукав, так і нічого не знайшов, але 30-ть гривень мені зняло.
Та нехай там, мабуть в метри інтернету не вписався, тому і з’їло гроші.

Також читайте:   Психологія у нашому житті

І ось вчора знову ж таки відбувся казус із моїми грошима. Воробус поповняє рахунок на 40 гривень, нічого не робить, в інтернет не залазить, перевіряє зранку рахунок, а там залишилося лише 6-ть гривень.

Нерви мої не витримали і я почав телефонувати до оператора. Як так? Де гроші?

Приємний жіночий голос мені відповів, що все тому що вчора в 21 годині я заліз в нет і насидів на 21 метр інтернету. Відповідно і тридцять гривень пішли спати.

Як насидів якщо я навіть до телефону не доторкався в такій годині?

Що ж, пробую шукати допомогу в інтернеті, можливо у когось подібне траплялося і виходить що бувало. Ось ці от програми, які ви наставляєте на операційну систему Android можуть хотіти оновлення і телефон якщо не налаштувати правильно, то буде тягти оновлення з нету автоматично, що мені й зробило.

Як уникнути оновлень? Є два способи:

1. Взагалі вимкнути інтернет на телефоні.
2. Зробити відповідні налаштування.

Щоб відключити автоматичне оновлення додатків можна в налаштуваннях самого Android Market необхідно натиснути кнопку “Меню” в AndroidMarket і зняти галочку з “Auto-update app”) автооновлення додатків). Там же можна вибрати “Update over Wi-Fi only”, що дозволить автоматично оновлювати додатки, тільки коли ви підключені до інтернет за допомогою Wi-Fi.

Ось так от все просто.

Інший спосіб – це відключення опції автоматичного оновлення в самому телефоні. Для цього зайдіть в меню Налаштування – Про телефон – Оновлення системного ПО і поставити галочку «Питати перед завантаженням».

Збережіть свої гроші на рахунку….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.02.2013 пише:

    Воробусе, я би радив користуватися тобі дротовим телефоном, не будеш мати ніяких проблем, тай грошенят зекономиш – буде за що 1715 хляпнути. 😀

  2. VIK 28.02.2013 пише:

    Продовження статті буде, коли Воробус почне користуватися GPS навігацією на свому телефоні, а за допомогою A-GPS 😛 😛 😛 😀 😀 😀

  3. Zabavskyy 01.03.2013 пише:

    Проблема не в андроїді більше а в операторів. Бо в Київстарі є така фішка яка всім авторматом підключається і коли по доступності оператор він може підключитися через WAP і це не залежить від твоїх настройок в телефоні. І трафік інету не зїдає а їсть з рахунку гроші бо WAP дорогий. Раджу відключити цю послугу, я відключив і гроші без слідно з того часу не пропадаютю

  4. Max 01.03.2013 пише:

    Раджу тобі перейти на Лайф. Тариф Шалений день.

  5. А мені хтось поповнював рахунок. Не знаю, хто ці добрі люди 😀

  6. tru story 😥

  7. zarazko 02.03.2013 пише:

    У мене аналогічна проблема була з айфоном. Він взагалі ненажерливий у мене, трафік їсть ніби вагітний, і нерідко, з’ївши пакетні мегабайти, добирався до грошенят на рахунку. Але я проблему вирішила дуже просто: почала вручну вимикати edge, щоб будь-яка прога не могла у будь-який час вилізти в інет 🙂

  8. mario 31.05.2013 пише:

    дякую за інфу по налаштуванням

  9. Volodymyr-DX 20.07.2013 пише:

    Можна мати телефон взагалі без інтернету, дешеву мильницю Fly DS 103, яка регулярно сама-собою відправляє СМС і знімає з рахунку з два десятки гривень. Такі телефони продає Фокстрот. Зайдіть на сайт і прочитайте. Сам такий маю телефон. Два рази вже гроші знімав. Тепер не кладу на рахунок більше 10 гривень і маю спокій. В телефоні стоїть вірус на відправку СМС, і він сам надсилає СМС через певну кількість днів і знімає гроші, якщо вони є на рахунку. Телефон спеціально продають дешево і хтось на тих СМС наживається. Ціна телефону близько 165 грн, є гніздо для картки памяті. :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*