Як не напитися на забавах - Блог про Львів

Як не напитися на забавах

Алкаш

Досить часто так трапляється що на забавах люди напиваються. Звісно, їм наступного дня стає соромно за свою поведінку, але що було, те було. Потім вже нічого не зміниш. Треба думати головою перед тим як щось робити.

У сьогоднішній статті спробую дати кілька порад про те як уникнути алкогольного сп’яніння.

Звісно, зараз багато хто почне мені казати що напевно Воробус знову напився і пише про це приховано. Відповідаю, ні, не напився і найближчим часом цього не планую робити.

Щодо то як не напитися, то на мою думку, є 8 способів як це зробити:

1. Взагалі не йти на забаву. Як кажуть, нема людини – нема проблем. Ви видумуєте різні відмазки, що мол хворий, треба десь їхати і таким чином уникаєте п’янки.

2. Не пити на рівні зі всіма. Що я маю на увазі? Якщо бачиш що вже більше не лізе то не пий. Пропусти один тост, вийди прогуляйся і так далі. А те що кажуть інші люди що ти слабенький нехай собі і кажуть далі. За власне здоров’я окрім вас не попіклується ніхто.

3. Закушувати. Забава є не лише для того щоб люди напивалися, туди вони також приходять щоб поїсти, порозмовляти на різну тематику, поспівати і так далі.

Тому, якщо будете добре закушувати, то ніколи не оп’янієте. Їжу треба їсти ситну, наприклад, м’ясо.

Також читайте:   Збитки на Андрія

4. Є ще варіант один раз на початку забави собі нормально випити і потім стримуватися. Пам’ятаю мені подібний випадок розповідали.

Був один чоловік, який на забавах любив впитися. Один раз заспав у салаті, другий раз, третій і згодом зрозумів, що він має прийти на забаву, один раз випити 200 грам горілки тієї ж і згодом вже більше не пити.

Помагає? Ще й як допомагає. Головне в цій ситуації не переборщити. Бо, так можна випити і зразу заспати. 😀

5. Хитрувати. Ви спитаєте для чого це потрібно? Знаєте на забавах є така річ як авторитет. От ти п’єш, ти сильний, можеш відро випити і так далі. А хитро можна зробити тоді, коли поставити два однакові стакани біля себе. Народ навіть і не зауважить що ви п’єте.

6. Прийти з дівчиною. Саме чарівні половинки інколи заставляють чоловіків стримуватися. Хоча, це ще як хто. Якщо людина вже нап’ється в зюзю, то їй і половинка не допоможе.

7. Закодуватися. Варіант? Це варіант, який має право на життя. Якщо ви знатимете що вам не можна пити, то, відповідно, ви і цього не будете робити.

8. Сходити до ворожки. Нехай вона дасть вам зілля, яке буде відганяти від вас алкоголь.

Якби там не було, скільки би не пили, пам’ятайте, що коли чогось забагато – це шкідливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*