Як оптимально добиратися на Буковель?

Автобус на Буковель

Не дивуйтеся якщо найближчим часом на блозі Воробуса будуть лише статті про лижні курорти, лижі, і все що з ними пов’язано.

Справа у тому, що нещодавно Воробусу довелося побувати на найбільш популярному гірськолижному курорті України – Буковелі. Окрім того, що ваш автор покатався на славу, так ще і привіз звідти купу вражень і у найближчих статтях ними з вами і поділиться.

Перше про що ми будемо говорити, так це про те, як доїхати на Буковель. Так як блог про Львів, то у переважній більшості будемо добиратися зі Львова.

Найкраще це їхати своїм транспортом. Чому так? Ви і зупинитеся коли захочете, і розігнатися зможете, і приїдете саме тоді, коли вам потрібно.

На Буковелі підйомники починають працювати із 8 години 30 хвилин, тому бажано приїхати саме до такої години щоб взяти спорядження у прокаті. Потім приїздить дуже багато народу і починаються веселощі і ще й які.

Другий варіант – це їхати автобус від однієї із туристичних фірм міста Львова. Як знайти таку фірму? Та просто, заходите в інтернет, пишете запит – «автобус на Буковель» і маєте свято. У будні дні туди їздить менше автобусів і ціна трошки дорожча, а ось у вихідні, саме так як їздили ми – проїзд коливається в районі 100 гривень у дві сторони.

Також читайте:   З 1 травня проїзд у львівських маршрутках буде три гривні?

Але, знову ж таки, їхати туди дуже далеко, я чесно кажучи вже навіть був почав нервуватися на деяких ділянках дороги. Туди ми їхали 6 годин, а назад цілих 7 годин. А все тому, що дорога у дуже поганому стані і за це ми також будемо писати.

Автобус – це не власний транспорт і зупинок робить не так багато якби вам цього хотілося, плюс дуже багато людей. Навіть не знав, що є стільки охочих поїхати на лижі.

Поїзд. От чесно скажу, навіть не знаю чи туди щось їздить. Є варіант кажуть їхати потягом Львів-Рахів, але і він вас не підвезе під самий курорт. Знову ж таки прийдеться робити пересадки. А час то втрачається, кататися хочеться, тому це не варіант.

Як на мене, оптимальним варіантом після власного транспорту є їхати потягом + автобусом. У Буковелі розмовляв із багатьма людьми, то вони казали що їхали потягом до Івано-Франківська, а звідти вже автобусом.

Звісно, пересідати ніхто не любить, але як не крути, у потязі можна виспатися чи просто передрімати. А з Франі вже нема що і їхати. Це вам не 6 годин зі Львова.

Хоча, по сумарному часу загальна тривалість подорожі десь так і виходить.

А як ви, читачі блогу, добираєтеся на Буковель?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. РоманТ 02.04.2013 пише:

    Добиратись поїздом краще не Львів-рахів, а 043 Київ — Івано-Франківськ, він відправляється зі Львова о 3:12, а прибуває у Франківськ о 5:45.
    Автовокзал відразу біля залізничного вокзалу і якраз там є маршрутка о 6:15. Якщо на неї сядете то вже в 8:40 будете на Буковелі. 🙂

  2. Vitaviy 29.01.2015 пише:

    Постійно користуюсь послугами перевізника ІФ-Травел
    Дуже зручно, та комфортно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*