Чи вживатимуть пиво українці після його подорожчання? - Блог про Львів

Чи вживатимуть пиво українці після його подорожчання?

Може пивка?

Нещодавно ваш автор мав цікаву розмову із давнім приятелем. Діло було так, їхав Воробус на роботу, зустрічає приятеля і той мені одразу ж каже, цитую: «Читав я твій блог, чому ти нічого не написав ще про те, що незабаром має подорожчати пиво?»

Хмм, я здивувався після його слів, але обіцяв що обов’язково про це напишу, хоча більше приятеля цікавила моя думка, а саме чи будуть українці і далі пити пиво якщо воно подорожчає.

От саме на цю тему ми і поговоримо у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Не знаю хто придумав пити той алкоголь, але воно безперечно є злом і ще й яким. От йдеш зранку на роботу і дуже прикро бачити як студенти ще пари не почалися, а вони вже пиво п’ють. Не важливо чи смакує воно чи ні, але п’ють, бо це модно.

Не знаю хто так думає, але це дурість пити, бо п’ють інші. Не секрет, що Воробус теж любить попити пивка, особливо 1517, але я його вживаю лише тоді, коли дійсно смакує.

А знайте, пиво – це найперший шлях до алкоголізму. Навіть горілкою так скоро не зіп’єшся як ним. Хоча, останню також би не радив вживати.

Ще є така дурна річ як змішувати алкогольні напої й цього теж би не радив робити. А молодь, особливо любить це робити і ще й як.

От наступає п’ятниця і в людей є традиція ходити після роботи пиячити. Раз можна, два, але якщо вже це системно, то самі розумієте – це погано і дуже.

Також читайте:   Як триває підготовка Воробуса до нового футзального сезону

Чого після тієї ж роботи не піти десь в театр, кіно?

Тому, моя відповідь була очевидною, що якою би ціна на пиво не була – все рівно його будуть вживати. Чому я так думаю? Такий вже у нас менталітет.

От пам’ятаєте горілка коштувала дешевше, а потім був різкий стрибок у ціні. А казали що менше люди будуть пити і так далі. Спочатку може і задумувалися, але тепер звикли і як пили, так і п’ють.

Якщо Україна дійсно хоче боротися із алкоголізмом, то продаж алкоголю має або взагалі не здійснюватися або він має бути далеко за містом. Хоча, і тут є певні нюанси.

От заборонили би продаж алкоголю, то люди би почали гнати самогон і все рівно би пили. Тут є дві сторони медалі, але висновок очевидний – людина має мати закладено в голові, що пити можна, але в міру. А не тоді коли треба і не треба.

Цікаво було би дізнатися вашу точку зору з приводу цієї теми. Як ви думаєте, якщо алкоголь подорожчає, люди його будуть менше вживати чи ні?

Від сьогоднішнього дня починаю проводити голосування у соціальних мережах на цю тему і коли його завершу поділюся з вами своїм дослідженням.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 02.06.2013 пише:

    Воробусе, що ти пишеш все про пиво та алклоголь, ниписав би статтю про здоровий спосіб життя. 🙂 :hello:

  2. Yuriy 02.06.2013 пише:

    Архіваріус, так є ж – про заломанію 😀

  3. Архіваріус 02.06.2013 пише:

    Yuriy пише:
    Архіваріус, так є ж – про заломанію :D

    😆 😆 😆

  4. Не секрет, що Воробус теж любить попити пивка, особливо 1517

    А знайте, пиво – це найперший шлях до алкоголізму

    Я тут зробив логічний висновок, що Воробус – алкоголік 😀

  5. russo turisto 02.06.2013 пише:

    Алкоголь враг наш – так уничтожим же врага своего! 😮

  6. Левчик 05.06.2013 пише:

    Пиво як вживали, так і будуть вживати. Вот якщо би воно в 100 разів подорожало, то може б і задумався б, а так 50 коп чи гривня нічо не міняє :hello:

    P.S. Автор, ти де таке пиво 1517 бачив :facepalm:

  7. Vorobus 06.06.2013 пише:

    Левчик, P.S. Автор, ти де таке пиво 1517 бачив, та бачив 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*